Webcompleet
Image default
Mode en Kleding

gouden slavenarmband kopen

Wanneer je mooi voor de dag wilt komen is een gouden slavenarmband een prachtig sieraad om jouw look compleet te maken. Een gouden slavenarmband is een tijdloos sieraad die past bij elke vrouw, en bij elke outfit. Online kun je ook heel goedkoop gouden slavenarmbanden kopen, er zijn wel enkele aandachtspunten om rekening mee te houden.

 

Is een gouden slavenarmband echt van goud gemaakt?

Tenzij je een juwelier bent of goudsmit kun je echt goud nauwelijks onderscheiden van nep goud. Wanneer je goedkoop een gouden slavenarmband online ziet staan, hoe weet je dan dat het goede kwaliteit is? Let op deze informatie:

 

  • “Verguld” of “Gold Plated” betekent dat er een dun laagje goud over een andere kern is gegoten. Het sieraad is dus niet compleet van goud gemaakt. De kern maakt het sieraad vaak steviger, en de prijs is ook lager.
  • Hoewel 24 Karaat goud staat voor 100% puur goud zul je geen gouden slavenarmband aantreffen die helemaal 24 Karaat goud is. In Nederland zie je meestal goudwaardes rond de 18 Karaat, soms iets meer, vaak ook minder. Dat betreft goud die met een ander metaal wordt gecombineerd om een andere kleur te maken, of om het goud harder te maken.

 

 

Verschillende soorten gouden slavenarmband

De slavenarmband komt uit de Romeinse tijd, door de eeuwen heen is dit sieraad steeds belangrijker geworden. Door nieuwe technieken en door trends werden er versieringen aangebracht of stenen ingelegd. Tegenwoordig is er voor elke gelegenheid een prachtige gouden slavenarmband te vinden.

 

Ook mooi als geschenk

Wanneer je op zoek bent naar een mooi cadeau voor een bijzonder persoon kan een gouden slavenarmband de ideale keuze zijn. Een slavenarmband heeft een ruime pasvorm en zal bij de meeste dames passen. Bij andere sieraden kan de maat van belang zijn, bij een slavenarmband is dat meestal niet het geval. Daarnaast heb je bij bestellingen online het voordeel dat je 14 dagen de sieraden retour kunt sturen, zo kies je altijd het perfecte geschenk!

 

Kijk zelf in de online collectie gouden slavenarmbanden. Er zijn trouwens ook zilveren slavenarmbanden en andere materialen. Online zijn de prijzen erg goedkoop, en de kwaliteit is toch erg goed. Kijk zelf maar!

Lees meer :