Webcompleet
Image default
Mode en Kleding

Welke kleur bh draag je het meest?

Welke kleur bh draag je het meest?

Net als dat er tal van verschillende soorten bh’s zijn, zijn er natuurlijk ook ontzettend veel kleuren beschikbaar. Ondanks dat de meest verkochte kleuren zwart, wit en rood zijn, vind je natuurlijk ook kleuren zoals geel, blauw en groen. Toch is het belangrijk dat je de kleur van je bh afstemt op de keuze van je kleding. De voornaamste reden is namelijk, dat je zult merken dat je vooral bij wat dunnere kleding de kleur van je bh hier doorheen ziet. Niet direct heel storend, maar wel iets om rekening mee te houden. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een witte broek. Wanneer je onder een witte broek een rode string draagt, zal je deze niet zien. Zo werkt het dus eigenlijk met een bh ook. Dus wil jij weten welke kleur het meest gedragen wordt, lees dan rustig verder!

Zwarte bh

De meest gedragen kleur bh, dat is zwart. Het zal je misschien niets verwonderen, maar ruim de helft van alle bh’s die wordt verkocht is zwart. Het grote voordeel aan een zwarte bh is namelijk, dat je deze overal onder kunt doen. Zwart staat namelijk altijd stijlvol en chique. Niet voor niets geldt dat iedere vrouw een zwarte bh in de kast moet hebben liggen. Waar dit voor mannen geldt voor een wit overhemd, geldt dit voor vrouwen met een zwarte bh. Op sportbh.nl vind je de allerler mooiste zwarte bh’s van de meest gerenommeerde merken. Dus kom snel een kijkje nemen, wat je zult versteld staan van het prachtige assortiment.

Rode bh

Een rode bh staat voor leuk en uitdagend. Niet voor niets is dit samen met de zwarte bh één van de meest populaire bh’s die we kunnen. Toch zijn er niet veel vrouwen die deze ook in het dagelijks leven veel dragen. Vooral tijdens speciale gelegenheden, zoals een bruiloft of gala wordt er veel gekozen voor deze kleur. Ga je voor het eerst sinds lange tijd weer eens een bh kopen, dan is het goed je te realiseren dat je cupmaat berekenen één van de eerste dingen is die je getracht wordt te doen. Het maakt dan niet uit of je op zoek bent naar een praktische bh, zoals een zwangerschap bh of een een stijlvolle bh. Er kan namelijk het nodige veranderen in het lichaam van de vrouw, dus het zal jammer zijn dat je uiteindelijk rondloop met een bh die niet helemaal naar wens is. 

Welke kleur kies jij

We hebben hier nu de twee meest voorkomende bh’s verder voor je uitgelicht. Toch zijn er nog tal van andere populaire kleuren te bedenken die ontzettend mooi en vooral stijlvol staan onder je kleding. De keuze is volledig aan jezelf, maar weet wel, dat een goede bh die je onderdeel laat uitmaken van je totale outfit, ervoor kan zorgen dat je outfit een voldoende is of een goed!