Kent u de gevaren van dieselmotoremissie?

Er is al enkele jaren veel discussie over dieselmotoremissie. Vervuilende dieselmotoren worden steeds vaker geweerd uit bijvoorbeeld binnensteden. Daarnaast was er veel te doen over auto’s waarbij gelogen werd over de mate van dieselmotoremissie om ze schoner te laten lijken dan ze in werkelijkheid waren. Ook binnen bedrijven wordt vaak gebruik gemaakt van dieselmotoren, bijvoorbeeld van machines. Het saneren van emissie door deze motoren kan dan aan de orde zijn. Hiervoor kunt u een beroep doen op een professioneel schoonmaakbedrijf, zoals Gom Specialistische Reiniging. Zij kunnen de schadelijke aanslag op deskundige wijze verwijderen.

Laat chroom-6 saneren voordat er gezondheidsproblemen ontstaan

Chroom-6 saneren is een klus die met zorg moet worden uitgevoerd. Chroom-6 is een stof die veel voordelen heeft maar helaas ook erg schadelijk bleek. De bekendste zaak is die van de treinen die ermee werden bewerkt om ze tegen roesten te behoeden. De schilders die aan de treinen werkten kregen in veel gevallen gezondheidsproblemen, soms zeer ernstig. Chroom-6 kan namelijk kanker veroorzaken. Daarom is de chroom-6 saneren zeker belangrijk. Als u weet of vermoedt dat er binnen uw bedrijf mee is gewerkt, maak dan een afspraak met een professioneel schoonmaakbedrijf voor de sanering. Zo kunt u de gezondheid van uw personeel weer goed waarborgen.

Laat sanering van giftige stoffen over aan de professional

Saneren van chroom-6 of het verwijderen van dieselmotoremissie is geen eenvoudige klus. Daarnaast is het niet zonder risico als tijdens het saneren geen goed beschermende kleding wordt gedragen. U kunt deze klus dan ook beter overlaten aan de professionals van Gom Specialistische Reiniging. Zij hebben ruime ervaring met het reinigen van oppervlakken die zijn aangetast door dieselmotoremissie of die zijn bewerkt met chroom-6. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen, maar het is uiteraard ook mogelijk om meteen een afspraak te maken voor de sanering. De werkzaamheden worden altijd conform de hiervoor geldende richtlijnen uitgevoerd.