Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Gaat u emigreren naar Curaçao? Regel het vervoer van uw bagage op tijd

Als u gaat emigreren naar Curaçao dan vraagt dat om een gedegen voorbereiding. Zodra u een woning heeft gevonden en andere zaken zijn geregeld kunt u de datum van verhuizing gaan plannen. Daar hoort uiteraard ook het transport van uw spullen bij. Ook als u niet alles gaat meenemen is het vaak ondoenlijk om uw bagage in het vliegtuig mee te nemen. Voor een emigratie naar Bonaire of Curaçao doet u dan ook het beste een beroep op een ervaren transporteur. Zij zorgen ervoor dat uw spullen veilig worden verscheept en op de afgesproken datum arriveren. Zo kunt u uw vertrek nauwgezet plannen en beschikt u ter plaatse direct over uw persoonlijke eigendommen.

Verzekerd transport van uw spullen

Bij een emigratie naar Bonaire of Curaçao is het natuurlijk zaak dat uw spullen veilig en heelhuids aankomen. Kies daarom altijd een transporteur die zorgt voor verzekerd vervoer. Als er dan spullen zoekraken of beschadigd aankomen dan kunt u aanspraak maken op een vergoeding. Carib Intertrans is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het verschepen van goederen naar de Cariben. Zij inventariseren bij u thuis samen met u wat er mee gaat en wanneer u gaat emigreren naar Curaçao of een van de andere eilanden. Het transport wordt dan zodanig gepland dat uw spullen op tijd aankomen. Het is daarbij belangrijk om ver vooruit te plannen. Zodra de verhuisdatum bekend is, regelt u het transport.

Wat kost het vervoer van mijn spullen?

U betaalt voor het verschepen van uw spullen een vaste prijs. Gaat u emigreren naar Curaçao of plant u een emigratie naar Bonaire dan kunt u hiervoor vooraf een prijsopgave vragen. Vaak worden de kosten vergoed als u op verzoek van uw werkgever naar een van de eilanden vertrekt, hetzij voorgoed hetzij tijdelijk. Het is dan handig om uw werkgever ruim van tevoren een prijsopgave te kunnen verstrekken.