Webcompleet
Image default
Woning en Tuin

Ketel vervangen of repareren

Bij ons was de vraag of wij onze ketel beter konden laten repareren of moesten laten vervangen. Hiervoor moesten wij een CV ketel offerte aanvragen. Wij hebben hier veel moeite voor gedaan wat achteraf eigenlijk helemaal niet nodig bleek te zijn.

Ik woon nu net wat langer dan 20 jaar met mijn gezin in Ede. Ik heb een lieve vrouw en twee gezonde kinderen. Wij kochten het huis toen ze bezig waren met het maken van een nieuwe wijk. Het huis moest toen nog gebouwd worden. Het huis zou in een mooie wijk komen te staan, en er zou een school in de straat komen. Ook bouwden ze een speeltuin bij ons om de hoek. Volgens mij konden we geen beter huis vinden om met onze kinderen te gaan wonen. Inmiddels wonen wij er al 20 jaar met heel veel plezier en hebben wij nooit gedacht om ons huis te verkopen en te verhuizen, want wij zitten hier nou eenmaal heel erg lekker. Maar er gebeurd natuurlijk altijd wel wat, en dit keer hadden wij veel problemen met de cv ketel. De thermostaat was kapot, hij verwarmde niet goed en maakte rare geluidjes als er bijvoorbeeld warm water werd aangezet. Hier moest een oplossing voor komen, en wij zijn gaan kijken of we een nieuwe ketel nodig hadden, of dat we de oude konden laten repareren. Al snel was duidelijk dat het beter was om een nieuwe ketel aan te schaffen want dit heeft vele voordelen, en zo waren we er voorlopig ook weer vanaf. Op zoek naar een CV ketel offerte.

Ketelexpert.nl hielp ons goed

Wij konden dus op zoek naar een mooie CV ketel offerte. Wij hebben dit gevonden bij ketelexpert.nl na wat lang hebben zitten zoeken op het internet. Op deze website geef je eigenlijk aan wat je wilt. Je krijgt daar een reactie op met offertes erin waar je uit kunt kiezen. Bij mij zat er een mooie offerte bij en hier heb ik op gereageerd.

Lees meer :