Webcompleet
Image default
Woning en Tuin

Warm water met de elektrische SOL Hybride Aparici met zonnepaneel

Elektrische boiler direct aangesloten op zonnepaneel.

Dit zonder inverter.Deze is niet nodig want is al ingebouwd in de elektrische Aparici SOL boiler. En als er te weinig zon is ook geen probleem. De Aparici SOL hybride kan zoals de naam ¨hybride¨al doet vermoeden ook op het standaard elektriciteitsnet worden aangesloten. Zo heeft men dus altijd warm water. Het gehele jaar door. En in de zomer volledig gratis zolang de zon schijnt. Een aanschaf die zichzelf dus erg snel terug verdient.

De Aparici SOL hybride. Een A merk met ambitie

Het merk Aparici is in hun thuisland al jaren een grote speler en meer dan een A merk. Als een van de weinige producenten wordt er hoog ingespeeld op innovatie.Ze komen dan regelmatig met nieuwe innovatieve producten. En dit vaak geheel anders dan hun concurenten. De SOL hybride is een van hun uitvindingen. Ze waren de eerste producent die kwam met een elektrische boiler di direct was aan te sluiten op een zonnepaneel.Een nu met de SOL Hybride zijn de de eerste die zowel op een zonnepaneel is aan te sluiten als op het oude stroomnet.

Kwaliteit en innovatie met de SMART controller

De Aparici SOL boilers zijn niet alleen goed bedacht maar ook nog kwalitatief goed gemaakt. Er is over ieder detail nagedacht. Zo heeft de SOL een intelligente SMART controller die zo in te stellen is dat hij zelf alles regelt. Wel of geen zon. De SMART controller zort ervoor dat u altijd en zo goedkoop mogelijk warm water heeft op het juiste moment. Daarnaast is de boiler uitgevoerd met indirecte verwarmingselementen. Hierbij is het verwarmingselement niet in direct contact met het water wat onder andere ervoor zordt dat er minder kalk in de boiler komt. Dan dit in samenwerking met de elektronische anode die men tot vijf maal minder vaak hoeft te vervangen, heeft en wel een heel mooi product in huis. 

Meer weten over de SOL Hybride van Aparici ? Kijk eens op de website van WarmteShop.EU

https://warmteshop.eu/product/aparici-sol-75-hybrid-solar-en-230vac/