Voordelen en risico’s CFD’s

Voordelen en risico’s van beleggen in CFD’s

Op CFDHandel.eu vind je de geschikte broker. Of je wilt nu beleggen in aandelen, forex, of CFD’s. Echter is beleggen in CFD’s, oftewel Contract For Difference, relatief nieuw en erg populair. Bij CFD kun je op een simpele manier beleggen in aandelen, grondstoffen, en meer. Echter wordt er gewerkt met een hefboomconstructie welke diverse voordelen en ook risico’s met zich meebrengt. CFDHandel.eu gaat uitgebreid op de aspecten in en gebruikt rekenmodules om het inzichtelijk te maken. Tevens kun je op CFDHandel.eu de brokers met elkaar vergelijken.

 

Voordelen van CFD’s

Een van de belangrijkste voordelen van een CFD-broker zijn de lage kosten. Deze kosten verschillen aanzienlijk ten opzichte van een reguliere broker. De betaling is namelijk anders opgebouwd; je betaald een spread. Als je broker van een spread gebruikmaakt, is de prijs om bij aanschaf van een aandeel hoger dan de prijs waarop je het verkoopt. Vervolgens gaat het verschil naar de broker. Handelen via spreads is vooral interessant voor actieve beleggers. Daarnaast kun je via CFD’s altijd handelen, omdat je niet afhankelijk bent van één beurs en diens openingstijden.

 

Risico’s van CFD’s

stop loss order, oftewel ‘sluiten bij verlies’. Bij een negatief resultaat wordt je product automatisch verkocht. Je grens geef je aan tijdens het kopen van je CFD’s.

Lees meer :