Vrieshuizen van topkwaliteit

Frigo Group is een begrip in de wereld van koeltransport en opslag van levensmiddelen. Dit familiebedrijf is al 45 jaar werkzaam in deze branche. Oprichter Hein van Elderen liet in 1973 een vrieshuis bouwen in Nieuw-Vennep. Als akkerbouwer zette hij hiermee een innovatieve en gedurfde stap. Twintig jaar later kwam er een tweede vestiging bij: ’s-Heerenberg.

De koelhuizen bieden samen ruimte aan 65.000 pallets met bevroren artikelen. Beide vrieshuizen zijn ISO 22000- en IFS-gecertificeerd. Afhankelijk van het product kan het bewaard worden bij een temperatuur die ligt tussen +5 en -27 graden Celsius. In 2007 werd gestart met Frigo Group Logistics. Het idee achter deze tak is het aanbieden van nog meer service aan klanten, namelijk naast de opslag ook het transport van en naar de klant.

Transport in binnen- en buitenland

Het vervoer gebeurt landelijk en internationaal. Vanaf het allereerste begin hebben de medewerkers van Frigo duurzaamheid hoog in het vaandel. Respect voor de aarde, haar onmisbare bronnen alsook voor iedere individuele klant staan op nummer 1! De machinekamers van de vrieshuizen zijn energiezuinig. Alle afval wordt gescheiden. Met relaties bestaan open en eerlijke verstandhoudingen. 

Efficiëntie ten top

Laden en lossen vanuit het vrieshuis is dagelijks werk voor Frigo Group. Dat betekent echter niet dat er sprake is van routine. Iedere dag opnieuw wordt zorgvuldig, efficiënt en verantwoord gewerkt. Met goederen op pallets en met losse goederen wordt verantwoord omgegaan. Een en ander wordt gesorteerd op artikel, lotcode en THT. Nadat alles in folie is verpakt, wordt een SSCC label aangebracht dat het mogelijk maakt de producten via tracking en tracing te volgen. Gaan de spullen naar het buitenland dan komt er meer bij kijken dan opslag en handling. Het douane-entrepot zorgt ervoor dat pas bij de daadwerkelijke uitlevering invoerrechten moeten worden afgedragen. U ziet het: Frigo Group denkt echt met u mee! Benieuwd wat deze firma voor u kan betekenen? Als u een mail stuurt naar margreetvanelderen @ frigogroup. com, krijgt u snel antwoord op al uw vragen.

Lees meer : https://www.frigogroup.com/nl