Webcompleet
Image default
Vervoer en transport

Verhuisbedrijf Snelle Jongens; hét verhuisbedrijf in uw regio

Krijgt u ook al een lichte paniekaanval als u eraan denkt dat er binnenkort ene verhuizing op de planning staat? Er is zoveel dat geregeld en georganiseerd moet worden dat u al snel het overzicht dreigt te verliezen. Administratief moet uw verhuizing kenbaar gemaakt worden, uw spullen moeten ingepakt worden, uw meubels moeten gedemonteerd worden en het nieuwe stekje moet klaargemaakt worden voor een nieuwe start.
Gelukkig kunt u voor uw verhuizing beroep doen op het professioneel en ervaren team van Snelle Jongens, uw verhuisbedrijf in Den Haag.

Onze diensten

Er komt heel wat bij kijken om uw bezittingen van het oude naar het nieuwe adres te krijgen. Inpakken, demonteren en monteren en op een veilige manier transporteren, het is precies waar uw verhuisbedrijf in Amsterdam goed in is en u graag mee verder helpt.

Inpakken

Snel even alles in dozen gooien, het is geen goed idee. Het team van Snelle Jongens, uw verhuisbedrijf in Rotterdam, zorgt ervoor dat al uw spullen veilig ingepakt worden op een logische manier. Kwalitatief en professioneel verpakkingsmateriaal en een weldoordacht vullen van de dozen zorgt ervoor dat al uw gerief veilig kan getransporteerd worden en dat u op het nieuwe adres makkelijk alles kunt terugvinden.

Demonteren en monteren

Het demonteren en monteren van uw meubels is een opdracht die toch enige tijd in beslag neemt als u het zelf moet doen. Bovendien vereist het enige ervaring en daar kunt u bij uw verhuisbedrijf in Utrecht op rekenen. Op het oude adres worden uw meubels vakkundig uiteen gehaald en beschermd voor transport, op het nieuwe adres worden ze vervolgens terug gemonteerd op de plaats die u heeft aangeduid.

Veilig en efficiënt transport

Er wordt voor het vervoeren van uw goederen steeds gezocht naar het daarvoor best geschikte vervoermiddel, gaande van een kleinere bestelwagen tot een grotere vrachtwagen; eventueel aangevuld met een verhuislift als één van beide adressen op een verdieping gelegen is. Onze chauffeurs hebben een ruime ervaring en zorgen ervoor dat uw bezittingen in perfecte staat op het nieuwe adres aankomen, klaar om uitgepakt en gebruikt te worden.

Onze troeven

Een samenwerking met verhuisbedrijf Snelle Jongens levert u heel wat voordelen op.
Door de ruime ervaring van ons team kunt u er op rekenen dat uw verhuizing snel en vlot verloopt, zonder daarbij de kwaliteit van de dienstverlening en de veiligheid uit het oog te verliezen. Zowel voor zakelijke als voor particuliere verhuizingen geeft ieder van ons het beste van zichzelf. Meer dan 10 jaar ervaring, dat merkt u snel op.

Voor iedere verhuizing wordt een op maat gemaakte offerte opgemaakt. Zo bent u er steeds zeker van dat u kunt genieten van het laagst mogelijke tarief en dat u niet betaalt voor diensten die u niet nodig heeft. We doen er uiteraard alles aan om dit te vermijden, maar als er tijdens de verhuizing toch enige vorm van schade zou optreden aan uw bezittingen, kunt u aanspraak maken op een vergoeding vanuit onze verzekering.

Onze teams hanteren altijd en overal een persoonlijke aanpak met uw tevredenheid als uitgangspunt. Hebt u vragen, verloopt iets niet helemaal naar wens of kunnen wij nog bijkomende taken van u overnemen, aarzel dan niet om dit aan uw verhuisteam te melden. Zij helpen u hier graag mee verder.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt al onze diensten er nog even rustig op nalezen op onze website.
Samen maken we van uw verhuizing een succes en voor u het weet bent u helemaal klaar voor dat nieuwe hoofdstuk in uw leven.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/