Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Waarom alle bedrijven strenge beveiliging verdienen

Wanneer je de eigenaar van een bedrijf bent, wordt het al snel je hele leven. Het is immers je enige bron van inkomsten, en het laaghouden van de kosten is in zo’n geval natuurlijk een prioriteit. Eén manier om de verzekeringspremies te minimaliseren en jezelf meer rust te geven, is door sloten van de allerbeste kwaliteit te laten installeren door betrouwbare slotenmakers.

 Sleutelcontrole

Alle strenge beveiligingssystemen zouden een beperkte sleuteldistributie moeten hebben. Dat betekent dat alle sleutels een individueel patent hebben en alleen gekopieerd of vervangen kunnen worden door een gecertificeerde slotenmaker. Gewone sleutels kunnen makkelijk gedupliceerd worden, omdat ze allemaal sterk op elkaar lijken en geen eigendomspatenten kennen. Voor extra veiligheid kunt u uw sleutels laten registreren als sleutels de alleen gekopieerd kunnen worden nadat de slotenmaker daarvoor uw handtekening gekregen heeft.

Niet te breken

Gewone sloten kunnen eenvoudig geopend worden met een online aangeschaft instrumentje waar maar een beetje oefening voor nodig is. Goed beveiligde sloten houden echter ook de geduldigste inbrekers buiten. Sommige modellen zien er van buiten zelfs eenvoudig te breken uit, maar verbergen achter die façade nog een aantal beveiligingskenmerken die niet zomaar te omzeilen zijn.

Boorresistent

Een gewoon slot kan ook geopend worden door met een gewone boor een gaatje bovenin de cilinder te boren en zo een breuk te creëren tussen de cilinder zelf en het omhulsel. Sloten van hoge kwaliteit zijn speciaal ontworpen om dit soort beschadigingen aan te kunnen; al boort een inbreker tot hij een ons weegt, de deur zal er niet mee opengaan 

Onverwoestbaar

De toegewijde inbreker kan uiteindelijk natuurlijk proberen om met fysieke kracht door de deur heen te breken. Ook dit zal bij een goed slot niet veel resultaat hebben. Deze modellen beschikken over extra versteviging en sluitende deadlocks die speciaal voor dergelijke gevallen zijn aangebracht. Zelfs met brute kracht is er dus geen sprake van dat de deur open zal worden gebroken.

Duurzaam

Ten slotte zijn high security-sloten simpelweg duurzamer gebouwd. Ze bevatten alleen de beste materialen, doorgaans koper en staal, en er zijn geen onderdelen die snel breken of verslijten.

 Laat een lokale slotenmaker u inlichten over de mogelijkheden betreffende beveiliging voor uw woning of onderneming. Voor meer informatie bekijk eens de volgende website:  http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht/

Lees meer :