Webcompleet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een AOV online afsluiten voor ondernemers veel voordelen heeft

Als ondernemer kunt u een AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. U kunt dit helemaal zelfstandig invullen, waarna u alsnog een AOV verzekering op maat kunt krijgen. Zonder tussenpersoon of de noodzaak tot een adviseur regelt u zo uw verzekering. In geval van een ongeluk of ziekte kunt u zo terugvallen op de verzekering en gewoon uitbetaald krijgen. Als u voor een bepaalde periode niet zelfstandig in staat bent om inkomsten te genereren voor uw onderneming, zal de AOV verzekering deze kosten voor u kunnen betalen. Ook uw privéuitgaven kunnen zo gewoon worden voldaan. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over of u voldoende gespaard heeft om deze periode goed door te komen. Een AOV online afsluiten doet u heel eenvoudig via de website van Veza verzekeringen.

Voordelen van AOV online afsluiten

U bespaart aanzienlijk op hoge kosten voor het aannemen van een adviseur of tussenpersoon als u AOV online afsluiten kiest bij Veza verzekeringen. Toch kunt u rekenen op een volledig op maat samengesteld verzekering waar u veel profijt van zult hebben, als er onverhoopt een periode komt waarin u niet meer kunt werken. Geniet van de beste arbeidsongeschiktheid verzekeringsvoorwaarden en een complete dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid voor een lage premie. U kunt zelf de uitkeringsduur bepalen en hierdoor alsnog weer besparen op uw maandpremie. Extra korting valt bovendien te behalen op uw bestaande zorgverzekering. Veel voordelen als u kiest voor AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen.

Noodzaak voor AOV online afsluiten

U wilt er uiteraard niet vanuit gaan, toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Als u niet meer kunt werken, kunt u evenmin voldoende inkomsten binnenhalen voor het betalen van uw onkosten. Zowel privé als voor uw onderneming hebt u geld nodig om alle rekeningen te blijven betalen. Ondernemers kiezen daarom voor AOV online afsluiten bij Veza verzekeringen. Zo bent u goed verzekerd voor een voordelige prijs en hoeft u zich geen zorgen te maken als u onverhoopt tijdelijk of voor langere tijd niet meer zelfstandig kunt werken.

https://www.vezaverzekeringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Wil je een eigen bedrijf beginnen? Let dan hier op!

Wanneer een Beslag legging?

Schakel de hulp in van een advocaat met een specialisatie in ondernemingsrecht in Nijmegen