Webcompleet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Til toegangscontrole naar een hoger niveau dankzij SAP Access Control

Met SAP Access Control kunt u eenvoudig toegangscontrole uitvoeren. Door medewerkers te koppelen aan tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen weet u zeker dat er altijd alleen maar toegang wordt verleend aan degenen die deze toegang moeten hebben. Het is een veilig en betrouwbaar systeem waar u van op aan kunt en waarbij fouten nagenoeg uitgesloten zijn. De specialisten bij dormakaba vertellen u graag alles over de mogelijkheden die dit SAP Access Control-systeem bieden, zodat toegangscontrole bij uw bedrijf ook uitstekend en overzichtelijk geregeld kan worden.

Investeer in de toekomst van uw bedrijf met een toegangscontrolesysteem

Dankzij SAP Access Control wordt de toegangscontrolesturing automatisch ingericht en wordt het voor uw medewerkers eenvoudiger om op die plekken te komen waar het nodig is. Bovendien hoeft u geen bewaking of fysiek controlepunt meer te hebben bij afdelingen of inrichtingen waar dit nodig is. Daarnaast bent u altijd op de hoogte van de verschillende momenten waarop medewerkers zich in een ruimte bevinden. Door een goede toegangscontrole op te richten, weet u precies:

  • Welke medewerkers toegang hebben tot welke inrichtingen binnen het bedrijf;
  • Welke weekdagen de medewerkers toegang hebben (maandag tot en met zondag mogelijk);
  • Welke tijdstippen de medewerkers toegang hebben (24 uur per dag of een geselecteerde tijd).

De automatische registratie tijdens de toegangscontrole neemt de noodzaak van papieren registratie weg. U heeft te allen tijde een real-time en compleet overzicht van alle registraties, zonder dat het u extra mankracht kost. De toegangscontrolesystemen bij dormakaba zijn een investering in de toekomst.  

Schakel hulp in bij het installeren van een toegangscontrolesysteem

Wilt u meer weten over de verschillende manieren die er mogelijk zijn op het gebied van toegangscontrole? De specialisten van dormakaba helpen u graag verder met het vinden van het perfecte toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf. Neem hiervoor contact op via de website of ontdek welke dormakaba partner bij u in de buurt gevestigd is.

https://www.dormakaba.com/nl-nl