Webcompleet
Image default
Telefonie

www.klantenservicetelefoon.nl, dat is handig!

Het kan zomaar zo zijn dat je binnenkort het telefoonnummer van Telfort nodig hebt. Wat doe je dan? Een zinvolle optie is eens kijken op www. klantenservicetelefoon. nl. Op onze homepage vind je links bovenaan een zoekbalk. Je kunt daar de naam invullen van het bedrijf of de instelling die je zoekt. Verder op de pagina een top 10. Dit zijn de op dit moment meest bekeken organisaties; oftewel naar de telefoonnummers van deze firma’s wordt vaak gezocht.

Rechts bovenaan kun je klikken of diverse categorieën. Je ziet het: we doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken! Als je geen tijd hebt om te internetten, nodigen we je bij deze uit te bellen. Het telefoonnummer van De Klantenservicetelefoon is 0906-1850. Er zit een team aan medewerkers klaar dat je zo snel mogelijk doorverbindt. In het geval van Telfort krijg je een korte welkomstboodschap en daarna twee opties: 1 Belt u voor mobiel en 2 Belt u voor internet, televisie en bellen. Telfort hanteert een tarief van 50 cent per gesprek. De belkosten die je normaal gesproken maakt, moet je hier nog bij optellen.

Telfort klantenservice nodig

Bellen met Telfort is zinvol als je een dringende vraag hebt over bijvoorbeeld je abonnement of een storing. Het Telfort-team werkt op doordeweekse dagen van 09.00 tot 21.00 uur. Iedere zaterdag kun je tussen 10.00 en 17.00 contact opnemen. Is jouw vraag niet zo urgent? Neem dan eens een kijkje op www.telfort.nl. De blogartikelen zijn echte aanraders. Dit zijn voorbeelden van onderwerpen die aan de orde komen: privacy instellingen, de nieuwe privacywet, downloaden, gezondheidsapps, flexibele abonnementen en thuis abonnementen.

De Klantenservicetelefoon kan jou doorverbinden met Telfort en met heel veel andere bedrijven. Populair op dit moment zijn onder andere Hollandsnieuwe, Simpel en de Staatsloterij. Zoek jij bepaalde gegevens die er niet tussen staan? Laat het ons weten, dan zorgen we ervoor dat er snel een update komt.

Lees meer : https://www.klantenservicetelefoon.nl/