Webcompleet
Image default
Telefonie

Hoesje iPhone 6

Van de week waren mijn zusje en ik op zoek naar hoesje iPhone 6. Onze moeder heeft een iPhone 6 gekregen voor haar verjaardag van ons papa. Ze is heel blij met haar nieuwe telefoon, maar heeft nog geen hoesje. Wij willen haar verassen met een nieuwe hoesje die past bij haar telefoon. Daarom waren wij op zoek gegaan naar een leuke hard case hoesje om die te kunnen bestellen en als cadeau te geven. Waarom hard case? Onze moeder is een fan van hard case hoesjes en dan van die hele mooie met veel mooie kleurtjes. Zo gingen wij zoeken om de leukste te kunnen vinden!

In de stad

Eerst zijn wij in de stad gaan zoeken naar een hoesje. Dat is ook makkelijker voor ons om het gelijk te kopen en mee te nemen naar huis. Er waren veel winkels die hoesje iPhone 6 in het assortiment hadden maar helaas konden wij geen een mooi vinden. Meeste waren geen mooie kwaliteit, en de rest die wel goede kwaliteit waren – waren echt over geprijsd en dus zonde van het geld. Tussen door had ik ook paar vriendinnetjes gevraagd waar zij hun hoesjes kopen, om daar ook even te kijken. Een van mijn vriendinnetjes vertelde over een webshop met de naam iPhonehoesjes.nl, waar zij voor een goedkope prijs altijd mooie hoesjes koopt. Dat klikt heel mooi, dus zij wij thuis gaan kijken naar het assortiment.

Hoesje iPhone 6

Thuis hebben wij op die site super mooie hoesje iPhone 6 kunnen vinden. Mijn vriendinnetje had gelijk. De webshop had veel assortiment en goede prijzen. We hebben gebladderd door alles hoesjes en uiteindelijk drie mooie gevonden. We konden toch niet kiezen en hebben besloten om ze alle drie te bestellen. Het bedrag kwam boven de 20, – euro en daarom was verzending gratis. Heel fijn!

Lees meer :