Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Hoe maak jij van je huis een thuis?

Alle uren die we thuis hebben doorgebracht in de corona periode door het thuiswerken, de avondklok en de gesloten horeca hebben ervoor gezorgd dat we van ons huis graag een thuis willen maken. Het is tenslotte heel belangrijk om je thuis te voelen in je eigen huis. Ik ben op zoek gegaan met welke kleine aanpassingen ik een persoonlijke touch kan geven aan mijn eigen huis, naast de keus voor welke kleur verf, passende meubels en een prachtige keuken en badkamer.

Spullen veilig opbergen

Allereerst vind ik het belangrijk om op mijn spullen veilig op te bergen. Zo ben ik op zoek gegaan naar een brandwerende kluis omdat ik zeker wil weten dat ik mijn foto’s in ieder geval nooit kwijtraak. Die zijn erg belangrijk voor mij! In mijn zoektocht kwam ik erachter dat er heel veel verschillende soorten en maten kluizen bestaan, nooit geweten. Daarom heb ik gewoon om hulp gevraagd aan Kluis-Kopen.nl en samen hebben we de voor mij passende kluis gevonden.

Creatief spullen opbergen

Verder vind ik het leuk om op zoek te gaan naar creatieve oplossingen om mijn spullen op te bergen, hiervoor kijk ik bijvoorbeeld op Pinterest. Zo hang ik mijn sieraden overzichtelijk en georganiseerd aan punaises op een prikbord bijvoorbeeld. Daarnaast heb ik mijn eigen vakantiefoto’s gebruikt in plaats van de standaard afbeeldingen als wanddecoratie. En gebruik ik verstelbare douchestangen in mijn kledingkast om mijn schoenen praktisch in te bewaren.

Eet kruiden uit je eigen moestuin

Ik vind het fijn om te weten waar het eten vandaan komt wat op mijn bord ligt. Daarom ben ik zelf begonnen met de moestuintjes van de Albert Heijn, lekker gemakkelijk! Naast het hoekje in de tuin die je kunt reserveren om wat kruiden, groente en fruit te verbouwen, zijn er ook voor binnenshuis een heel aantal oplossingen. Er zijn speciale kruiden plantenbakjes, waardoor je gemakkelijk water bij kan schenken zodra dit op is. Er bestaan zelfs tegenwoordig ook klimaatkasten die de temperatuur, luchtvochtigheid en bewatering automatisch regelen waardoor je er bijna geen werk mee hebt.