Webcompleet
Image default
Dieren

De ideale paardenvakantie op eigen grond

Paardenliefhebbers opgelet! Wist u dat je het Nationale Park de Hoge Veluwe ook per paard kan verkennen? Dit is niet alleen een bijzondere ervaring met uw paard, maar ook dé ideale manier om het Park te verkennen omdat u vanaf de rug van uw paard meer kans heeft om loslopend wild te spotten. Geniet van prachtige uitzichten over uitgestrekte zandvlakten, heidevelden en bossen. Het Nationale Park biedt een ruiterkaart aan met 13 knooppunten, verkrijgbaar bij de ingang. Zo kunt u uw eigen route samenstellen uit de ruiterpaden die door het Nationale Park zijn aangelegd.

Paardenhotel Hoge Veluwe

Naast een ruiterkaart biedt Het Nationale Park De Hoge Veluwe diverse andere faciliteiten voor ruiters en paarden aan. Zo profiteert u van diverse parkeerplaatsen en aanbindplaatsen en kunnen Houders van een Beschermerkaart met auto of motor gratis hun paard meenemen. Bezoekers zonder Beschermerkaart betalen naast eigen entree een toeslag van € 3,30 en krijgen hier de ruiterkaart bij. Kortom, Het Nationale Park De Hoge Veluwe biedt alle faciliteiten voor een bijzondere dag weg. Wilt u een bezoek brengen aan het prachtige natuurgebied en in de buurt blijven overnachten? Bekijk dan de mogelijkheden van Paardenhotel Apeldoorn – de Cantharel, het hotel bij de Hoge Veluwe.

Van der Valk- De Cantharel in Apeldoorn

Paardenhotel Van der Valk Apeldoorn beschikt over alle luxe hotelfaciliteiten voor haar gasten én alle voorzieningen voor een heerlijk verblijf voor hun paarden. Zo genieten paarden van een vorstelijk verblijf in een van de 12 eersteklas paardenboxen. De boxen zijn voorzien van stromend water, basis-sportbrokken van Havens en er zijn afsluitbare zadelkamers aanwezig. Gasten hebben ruime keuze uit diverse luxe kamers en suites en genieten in de ochtend van een powerontbijt met het uitgebreide warme en koude ontbijtbuffet. Zo kunt u wel een volledige dag doorbrengen in het Nationale Park! Wilt u meerdere dagen verblijven? Naast Het Nationale Park de Hoge Veluwe biedt de Veluwe zelf nog prachtige gebieden voorzien van kilometerslange ruiterpaden. En dankzij de ‘Veluwe te paard’-arrangementen profiteert u van een zorgeloos 2-, 3- of 3-daags verblijf. Het arrangement regelt alles tot in de puntjes – van ontbijt tot diner, GPS-ruiter en menroutes en gratis gebruik van wellness- en fitnessfaciliteiten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Paardenhotel Apeldoorn – de Cantharel:

Lees meer : https://www.vandervalkapeldoorn.nl/