Webcompleet
Image default
Dieren

Een bioresonantie behandeling ondergaan

Voor iemand die nog nooit van een bioresonantie behandeling heeft gehoord, kan het ondergaan van een dergelijke behandeling erg spannend zijn. Om goed te begrijpen hoe de behandeling in zijn werk gaat, gaan we eerst dieper in op wat bioresonantie precies is en hoe het werkt. Daarnaast zoomen we ook in op welke klachten er aan de hand van deze behandeling verholpen kunnen worden.

 

Wat is bioresonantie?

Ten eerste kijken we naar de herkomst van de bioresonantie behandeling. Bio betekent: een levend systeem, zoals een mens, dier, of plant. Resonantie is Latijns voor ‘meetrillen’. Kortgezegd betekent bioresonantie dus dat een levend wezen in een bepaalde frequentie meetrilt. Om mee te trillen, is het zaak dat de frequentie van de zender ongeveer gelijk is met die van de ontvanger.

 

Veel mensen denken dat men bij een dergelijke behandeling onder stroom wordt gezet. Dit is niet helemaal het geval. Het is waar dat bij een dergelijke behandeling stroom gebruikt wordt. Het gaat hier om elektromagnetische trillingen van de patiënt zelf. Dit soort ‘stroom’ komt vooruit het chemische processen van de cellen in het lichaam. Deze signalen worden aan de hand van elektrodes opgevangen en met een kabel verboden aan een apparaat. Binnen het apparaat worden deze gefilterd, versterkt en tegen gekoppeld. Daarna worden deze teruggestuurd naar de patiënt.

 

Dit gebeurt aan de hand van een draadspoel, die te vinden is in de rugzitting van de behandelstoel. Dankzij het filter worden de zogenaamde ‘harmonische trillingen’ en ‘disharmonische trillen’ van elkaar gescheiden. Harmonische trillingen zijn goed voor de gezondheid, terwijl disharmonische trillingen schadelijk voor de gezondheid zijn. De harmonische trillingen gaan terug naar het lichaam, terwijl disharmonische trillingen eerst worden gefilterd en omgedraaid.

 

Klachten

Het lichaam kan zichzelf genezen. Dit komt door ons regulatiesysteem, waardoor lichaamsvreemde stoffen weer worden uitgescheiden. Als er sprake is van overbelasting van het systeem, zal ons zelf genezend vermogen blokkeren. Daardoor wordt het functioneren van cellen bemoeilijkt. Hierdoor krijgt men last van pijntjes, vermoeidheid en prestatieproblemen. Dankzij bioresonantie behandelingen kunnen deze problemen worden verlicht of zelfs opgelost.

 

Als de oorzaak van de klachten is achterhaald, kan de behandelaar deze verhelpen. Dit gaat meestal aan de hand van een specifieke, pijnloze test. Daarmee kijkt de therapeut onder meer of het lichaam bepaalde stoffen (zoals in ons voedsel) niet kan verdragen.

 

Het ondergaan van de behandeling is volledig pijnloos: men krijgt dus geen ‘schokken’ door het lichaam. De behandelaar zal vooral kijken naar welke belastingen de patiënt ziek maakt. Een belasting is meestal een bacterie, parasieten, of kleur- en smaakstoffen. Dit kan zowel voor dieren als voor mensen. 

Lees meer : https://www.dwcprint.nl