Webcompleet
Image default
Wijn

De mooiste whiskey glazen met karaf.

Als je op zoek bent naar whiskey glazen dan is het aanbod in Nederland niet heel groot. Vooral niet als je op zoek bent naar unieke whiskey glazen gemaakt van kristalglas. Het grootste aanbod is nog te vinden in reclame glazen. Dit zijn glazen met het logo van een whisky merk. Dit is natuurlijk wel grappig, maar niet als je een hele dure fles whisky openmaakt van een ander merk. Het is nog mooier om whiskey glazen te bestellen zonder opdruk. In combinatie met een luxe whiskey karaf heb je absoluut een hit te pakken.

Quadro whiskey glazen of een complete set met karaf.

Uniek aan de Quadro whiskey glazen is niet alleen het design, maar ook de mogelijkheid om deze glazen los te bestellen. Als je geen zin hebt om veel geld uit te geven aan een karaf, dan kan je deze whiskey glazen ook los bestellen. Alleen zeg nou zelf is zo’n set met karaf niet werkelijk prachtig? Quadro whiskey glazen zouden prima passen bij een hele dure fles whisky. Het glas ligt lekker in de hand en is gemaakt van extra dik kristalglas. Uiteraard is er alle ruimte om de aroma’s te laten ontwikkelen. Wees er wel snel bij want deze set is regelmatig uitverkocht!

Acapulco whiskey set met karaf.

De Acapulco whiskey set wordt helaas alleen als set met whiskey karaf verkocht. Dit maakt het niet minder leuk om deze prachtige whiskey glazen te bestellen. Een grappige toevoeging is het scheve glas. Heel even heb je het idee dat je net iets teveel whisky gedronken hebt. Gelukkig maak dit niet uit want je kan blijven genieten met deze unieke whiskey glazen. Je kan de set gewoon online bestellen en als je voor 15.00 op werkdagen een bestelling plaatst, dan heb je de set de volgende dag nog in huis!

 

Lees meer : http://www.whiskeyglazenshop.nl