Webcompleet
Image default
Wijn

Whiskey glazen combineren met de beste whisky van 2015.

Dit keer is het geen Ierse whisky waar je absoluut van kan genieten tijdens de feestdagen. Whisky liefhebbers hebben hier al weken naar uitgekeken. Het moment dat de beste whisky van 2015 wordt bekendgemaakt in de speciale whisky bijbel. Jouw whiskey glazen kan je natuurlijk prima combineren met de beste whisky van 2015. Dit jaar zijn het niet de Schotse Hooglanden en ook opkomend whisky land Japan doet niet mee aan de verkiezing. Rondom het meer Winnipeg in Canada ligt de stokerij waar de beste whisky ter wereld gemaakt wordt. Het wordt dus tijd om je mooiste whiskey glazen tevoorschijn te halen en jouw favoriete drankje in te schenken.

Whiskey glazen combineren met Crown Royal.

Crown Royal is het whiskey merk dat verkozen is tot de beste stokerij ter wereld. Het is misschien geen merk die je op je whiskey glazen gedrukt hebt staan. Zelfs in de elite whisky groeperingen gaat er geen lichtje branden. In de heavy methal scene is de whisky wel bekend vanwege een cocktail die hier ooit mee bedacht werd. Het is dan ook echt een surprise dat de beste whisky ter wereld gemaakt is door Crown Royal. Uit het niets duikt Canada ineens op als een whiskyland. Om precies te zijn gaat het om de Nothern Harvest Rye fles van Crown Royal.

De rest van de top combineren met whiskey glazen.

In de top staan ook twee Amerikaanse disterilrijen: Pikesville Straight Rye en William Larue Weller Bourbon. Opvallend is dat Ierland een plekje inneemt op de nummer drie met de Midleton Dair Ghaelach. De nummer 4 is Suntory Yamazaki Mizunara uit Japan. Opvallend is dat Schotland voor het eerst geen top vijf whiskey van de wereld gemaakt heeft. Whiskey glazen hoef je dus niet meer uit Schotland te halen want de kwaliteit ligt tegenwoordig in Noord-Amerika. Het is natuurlijk al een hele verbazing dat Canada de beste whisky gemaakt heeft. Het is een nog grotere verrassing dat Schotland niet in de top vijf staat. De lat is zo wel weer hoog gelegd voor de Schotten.

Lees meer : http://www.whiskeyglazenshop.nl