Webcompleet
Image default
Marketing

Een bigshopper met jouw bedrijfslogo: beste reclame voor jouw bedrijf

Een bigshopper is een geweldig handige tas. Iedereen die er eentje thuis heeft liggen weet hoe vaak ze van pas komen. En ondanks dat een huishouden er al eentje heeft, ze willen er altijd meer. Dat laat wel zien hoe functioneel en duurzaam deze tassen zijn. Om jouw merk of bedrijf nog beter op de markt te zetten, maak je gebruik van de bigshopper. Laat namelijk jouw bedrijfsnaam en logo op deze tas bedrukken. Deze tas kan je vervolgens weggeven aan jouw klanten of verkopen voor een kleine vergoeding. Doordat de klanten de tassen in hun vrije tijd gebruiken, maken ze gratis reclame voor jouw bedrijf. Beter kan je het niet hebben. In dit artikel gaan we nog dieper in op de voordelen van een op maat gemaakte big shopper voor jouw bedrijf.

 

Jouw eigen ontwerp op de bigshopper

Het doel van een bigshopper voor jouw bedrijf, is om de tas op maat te laten maken. Bij een op maat gemaakte tas kan je namelijk niet alleen jouw logo erop laten zetten, maar kun je ook creatief te werk gaan met het algehele ontwerp van de tas. Wanneer jouw bedrijf een leverancier is in haar producten of skincare, dan kan je dit door middel van illustraties, afbeeldingen of prints terug laten brengen in de bigshopper. Hierdoor weten de mensen die de tas van ver zien direct wat jouw bedrijf doet en waarvoor ze terecht kunnen bij jouw bedrijf. Bij UTS Bags laat jij jouw op maat gemaakte tas printen. Je kan rekenen op hoogwaardige kwaliteit.

 

Gratis reclame voor jouw bedrijf

Een op maat gemaakte bigshopper gebruikt men tijdens het winkelen, tijdens het boodschappen doen, tijdens een dagje uit, een picknick of op vakantie. Doordat het vaak in het openbaar van pas komt, heeft het de mogelijkheid om veel mensen met jouw bedrijfsnaam kennis te laten maken. Laat daarom op de bigshopper zowel de voor- als achterkant bedrukken met een nuttig ontwerp. Het logo is namelijk reclame voor jouw merk. Je kan er bijvoorbeeld aan denken om recensies van klanten toe te voegen, om een slogan erop te zetten of een mooie afbeelding op te doen. De tas zal op de lange termijn helpen om meer klanten te genereren. Zolang mensen de tas gebruiken geniet jij van gratis reclame. En gratis reclame doet ieder bedrijf goed.

 

Vergroot de kans op verkopen

De doel van ieder bedrijf is om te verkopen. Het maakt niet uit of dit betrekking heeft op een service of op een product, om het bedrijf te laten groeien moet er geld worden gemaakt. De op maat bedrukte bigshopper  gebruik jij als reclamemateriaal voor jouw bedrijf. Het heeft als uiteindelijke doel om nieuwe klanten te krijgen. In onderzoek is gebleken dat de tas daar daadwerkelijk in slaagt. Wanneer jouw bedrijf bijvoorbeeld continu bedrukte canvas tassen geeft aan klanten die over de 100 euro besteden, zullen steeds meer klanten terugkomen voor grote bestellingen. In sommige gevallen zegt een bedrijf zelfs dat de klanten de bigshopper gratis en voor niets kunnen wisselen wanneer het versleten is geworden door al het gebruik. Dit zijn allemaal manieren om een goede relatie met de klant op te bouwen.