Webcompleet
Image default
Marketing

De kracht van Facebook Advertising

Met meer dan 2 miljard actieve gebruikers is Facebook het grootste social media platform ter wereld. En met 80% van de gebruikers die Facebook dagelijks bezoeken, is het geen wonder dat steeds meer bedrijven zich tot Facebook wenden om hun doelgroepen te bereiken. Hier zijn slechts enkele redenen waarom u zou moeten overwegen te adverteren op Facebook.

Bereik een enorm publiek.

Zoals we al eerder zeiden, met meer dan 2 miljard actieve gebruikers, biedt Facebook bedrijven de mogelijkheid om een enorm publiek te bereiken. En omdat Facebook u in staat stelt uw advertenties specifiek te richten op uw ideale klant, kunt u er zeker van zijn dat uw boodschap wordt gezien door mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat u te zeggen hebt.

Vergroot de naamsbekendheid.

Zelfs als u geen campagne voert die specifiek bedoeld is om uw merkbekendheid te vergroten, zal het feit dat uw advertenties door miljoenen mensen worden gezien onvermijdelijk leiden tot een grotere bekendheid van uw bedrijf. En omdat Facebook-gebruikers voortdurend advertenties in hun nieuwsfeeds zien, hebt u volop mogelijkheden om een blijvende indruk te maken op potentiële klanten.

Leads en verkoop genereren.

Natuurlijk is het uiteindelijke doel van elk bedrijf het genereren van leads en verkopen. Gelukkig is Facebook een uitstekend platform om dat te doen. Door een duidelijke call-to-action in uw advertenties op te nemen en verkeer naar een goed ontworpen landingspagina te leiden, kunt u gemakkelijk geïnteresseerde kijkers omzetten in betalende klanten.

Conclusie.

Facebook is de perfecte plaats om uw bedrijf te adverteren. Met zijn enorme gebruikersbestand en gerichte advertentiemogelijkheden heeft het de potentie om u te helpen een groot publiek te bereiken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Plus, met zijn eenvoudig te gebruiken lead generation en sales tools, is het gemakkelijk om geïnteresseerde prospects om te zetten in betalende klanten. Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met adverteren op Facebook en neem daarvoor contact op met uw online marketing agency.