Webcompleet
Image default
Zakelijk

Betekenis opzoeken

Daar sta je dan met je mond vol tanden. Druk in gesprek met een nieuwe werkgever en je weet even niet meer hoe bepaalde woorden in het Engels vertaald moeten worden. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om een gesprek toch goed te laten verlopen. Via de Van Dale is het online mogelijk om diverse woorden te vertalen. Het opzoeken kan al heel makkelijke gedaan worden. Klik op vandale.nl/opzoeken en er verschijnt een site waar je woorden in een balk kan zetten. Tevens kan je bepalen in welke taal het vertaald moet worden. Dus kom je even niet op een bepaald woord, of weet je de betekenis hier niet meer van, geen nood, zoek het op!

Ga een taaltraining volgen

Vandaag de dag valt het op dat er veel in het Engels wordt gedaan. Reclamespotjes zijn ook vaak in het Engels. Normaal zal dit geen probleem zijn, want iedereen kent tegenwoordig deze taal wel. Kleuters krijgen op school al de beginselen van deze taal. Echter niet iedereen heeft de kans gehad om een andere taal te leren. Daarom is het volgen van een training een optie. Hiermee vergroot jij jouw kansen op de arbeidsmarkt. Maar ook in het dagelijkse leven is het fijn om de kennis van een andere taal te hebben. 

Met de hulp van Van Dale online is het mogelijk om diverse woorden te kunnen vertalen in een andere taal. Makkelijk online een woord of een betekenis invullen en meteen een antwoord hierop krijgen. Bekijk online de diverse mogelijkheden.