Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Een echte of neppe kerstboom?

Het is traditie om elk jaar rond begin december een kerstboom in huis te halen. We hangen er lampjes in en versieren de boom met ballen en slingers. Het staat altijd weer gezellig in je huis en het maakt je huis helemaal klaar voor de kerst. Iedereen versiert de boom op een andere manier en het is ook altijd de vraag of je een echte of een neppe kerstboom neemt.

Een neppe kerstboom heeft veel voordelen. Om te beginnen hoef je deze boom maar één keer aan te schaffen en vervolgens kun je er jaren lang mee doen. Je hoeft niet elk jaar op pad voor een kerstboom en die dan mee naar huis te zeulen. Dit bespaart je dus moeite en tijd. Een nadeel is vervolgens wel weer dat je de kunstkerstboom ergens moet bewaren, dus het neemt wel het hele jaar door ruimte in.

Een ander voordeel van een kunstkerstboom kopenis dat je er weinig werk aan hebt. Een echte boom moet je water geven en je moet de naalden steeds oprapen. Je hoeft een neppe boom niet te verzorgen en hij blijft ook mooi, want hij leeft natuurlijk niet. Als je echt weinig zin hebt om tijd de besteden aan de kerstboom, kun je ook een kant en klare kerstboom aanschaffen. Hier zit alle decoratie al in, dus dat is ideaal als je weinig tijd hebt om de boom op te tuigen.

 Dan zitten er natuurlijk ook veel voordelen aan een echte kerstboom. Het belangrijkste voordeel is dat het leuk is om een echte boom in huis te hebben en ervoor te zorgen. Wanneer je binnen komt, ruik je de geur van kerstboom en dat maakt de ervaring net iets leuker. Ook zie je toch wel een verschil met een neppe kerstboom, hoewel veel mensen beweren dat dat niet zo is.

Lees meer : https://www.xmasdeco.nl/