Webcompleet
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Recent heb ik een goedkope website laten maken. Dit heb ik laten doen bij webdesign bureau SiteToGo. Hierover vertel ik later in dit blogje graag meer. Ook over hoe ik hen heb gevonden, ga ik later op in. En natuurlijk over het eindresultaat: de website!

Waar een goedkope website laten maken

Maar waar moet ik een goedkope website laten maken? Ik heb nog bij vrienden, familie en andere bekenden nagevraagd of dat zij hiervoor een goede partij kennen. Echter kent niemand een heel goed webdesign bureau. Daarom ben ik naar Google.be gegaan om te Googelen op goedkope website laten maken. En als eerste vond ik SiteToGo. Dit straalt naar mij al vertrouwen uit, omdat ik graag vindbaar word in de zoekmachines. En dus moeten zij er wel veel verstand van hebben, met al die andere concurrerende website bouwers. Ook in het stukje tekst in Google las ik dat zij voor maar €450,- een website kunnen maken, die binnen één week live staat! Nou, ik ben al webdesign bureau’s tegengekomen waar de prijzen vele malen hoger liggen en waar deze niet zo snel klaar zijn. Daarom besloot ik om een kijkje te gaan nemen op de website van SiteToGo.

SiteToGo

Op de website van SiteToGo las ik dat zij dus voor maar €450,- een website kunnen maken. Die zal dan vervolgens geheel in mijn huisstijl gezet gaan worden, inclusief afbeeldingen en het logo etc. Dit klonk allemaal erg aantrekkelijk. Daarom ben ik daarna gaan kijken bij de website voorbeelden. Daar zag ik de meest prachtige websites tussenstaan! Zou een wil ik ook! Daarom heb ik een bestelling geplaatst om bij SiteToGo mijn website te laten maken.

Mijn website was, zoals afgesproken, binnen één week af en ik ben er heel erg blij mee! Dus wil je een goedkope website laten maken, ga dan naar webdesign bureau SiteToGo!

 

Lees meer :