Webcompleet
Image default
Webdesign

WordPress website laten maken door Webactueel

WordPress website laten maken door Webactueel

Door vele jaren werken met WordPress, weet het team van Webactueel als geen ander hoe dit platform werkt en wat er allemaal mogelijk is. Op deze manier kan Webactueel maatwerk leveren waarbij een optimale WordPress website opgesteld kan worden. Door al ruim 6 jaar uitstuitend WordPress websites te maken mag het team van Webactueel zich inmiddels wel “de specialist” noemen op dit gebied. Het platform WordPress kent geen geheimen meer voor hen. Klanten die gebruik hebben gemaakt van Webactueel beoordelen dit team met het cijfer 8,7! Een cijfer waar het team van Webactueel trots op is, echter zijn zij iedere dag toch nog bezig om de kwaliteit van hun bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Webactueel maakt doordachte websites waar u als klant de vruchten van plukt

Voordat Webactueel begint met het maken van een nieuwe WordPress website wordt er een plan opgesteld. Het is van groot belang dat de nieuwe website optimaal vindbaar is en ook eenvoudig en prettig werkt. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat dus een mooie lay-out en een overzichtelijke indeling mogen niet ontbreken. Daarom doet Webactueel niets zonder reden. Zij werken volgens een eenvoudig maar doeltreffend stappenplan waardoor zij kwalitatief goed werk kunnen afleveren en u als klant het hele proces eenvoudig kunt volgen.

 

 

De uitleg van het stappenplan van Webactueel

“Een nieuwe WordPress website laten maken doe je nooit zonder plan”, dit is de mening van Webactueel. Deze mening heeft ervoor gezorgd dat er een duidelijk stappenplan opgezet werd waarmee nu iedere nieuwe website bij Webactueel start. Wij geven u graag inzicht in dit stappenplan. Het Stappenplan van Webactueel bestaat uit:

  • User Experience (UX design)

Zodra potentiële nieuwe klanten uw website bezoeken dienen zij een bepaald positief gevoel te krijgen. Hoe beter de website voor hen aanvoelt, hoe sneller u uw doel bereikt dat u voor ogen heeft met uw website. In deze stap speelt vooral een optimaal overzicht en een maximale navigatie een grote rol.

  • User interface (UI design)

Uw nieuwe website dient niet alleen goed te werken, deze moet er uiteraard ook goed uitzien. In deze stap zijn we vooral gericht op het creëren van een mooie lay-out. Denk hierbij niet alleen aan het kiezen van het lettertype en de lettergrootte maar ook de afbeeldingen, de kleuren van de buttons en dergelijke.

  • Usability

Met andere woorden de gebruiksvriendelijkheid. WordPress is hiervoor het uitgelezen platform. Een WordPress website laten maken is de beste keus die u kunt doen, want hoe makkelijker alle handelingen voor de gebruikers zijn, hoe beter dit voor uw bedrijf is!

  • Conversie

De vorige stappen hebben allemaal als doel bezoekers naar uw nieuwe website te trekken. Tijdens deze stap gaan we dit nog verder optimaliseren zodat uw onderneming gegarandeerd profijt gaat hebben van de nieuwe website die u heeft laten maken door Webactueel. 

  • Veiligheid

Uiteraard dient uw nieuwe website ook veilig te zijn voor zowel uw nieuwe bezoekers, uw huidige klanten als uw eigen onderneming. Dit nemen we erg serieus en daarom wijden we onze laatste stap van ons plan geheel aan de veiligheid van uw nieuwe website. Wilt u een nieuwe website laten maken? Twijfel dan niet en benader het team van Webactueel!

Tablet reparatie

Ben je op zoek naar een specialist in Tablet reparatie, dan hoef je eigenlijk niet verder te zoeken. The Phone Clinic is de juiste plek om je Tablet te laten herstellen zodat je er weer optimaal gebruik van kunt maken.

 

Ontwikkeld door professionals

De toetstrainers van Citomateriaal.nl zijn speciaal ontwikkeld door een team van professionals met als doel om kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden op de kernvakken van de basisschool. Door achterstanden met rekenen tijdig op te sporen en aan te pakken, zal het zelfvertrouwen van uw kind groeien en zal uw kind minder gaan opzien tegen de dagelijkse rekenles op school. En dat is belangrijk, omdat rekenen gedurende de hele schoolcarrière van uw kind terug blijft komen. Geef uw kind daarom de kans om extra te oefenen en het rekenen stapsgewijs onder de knie te krijgen met de toetstrainers van Citomateriaal.

Lees meer : https://webactueel.nl/