Webcompleet
Image default
Mode en Kleding

Grote maten hemden in 9 verschillende kleuren

Je kent ze wel de hemden, die je draagt onder een overhemd, trui of shirt. Maar meestal vind je de hemden uitsluitend in de basis kleuren zwart, wit en grijs.

Vooral als je afhankelijk bent van grote maten herenkleding word het al snel helemaal lastig om een gepast hemd te vinden in een geschikte kleur, die je bijvoorbeeld wilt combineren met een ander kledingstuk.

Bij Bigmensfashion vind je deze grote maten hemden wel in verschillende kleuren en zelfs in 9 verschillende kleuren allemaal te verkrijgen in de maten xxl tot en met 6xl.

 

Grote maten hemden van D555

Bij Bigmensfashion vind je in het grote maten hemden assortiment de hemden van het merk D555. Deze zijn gemaakt van 100% premium katoen stoffen. Wat een fijn draagcomfort met zich meebrengt en eventuele transpiratie goed opneemt. Niet geheel onbelangrijk is de lengte van de hemden ook goed te noemen, door de juiste ontwikkeling is deze zeer goed bepaald door de Engelse fabrikant. Hierdoor zal het hemd niet halverwege de buik blijven hangen of constant uit de broek glippen.

Combineren met grote maten hemden

Hemden worden veel gedragen onder een overhemd, wat bijdraagt aan een fijn draagcomfort. Door het dragen van het hemd blijft het overhemd mooi glad over het boven lichaam. Ook neemt het eventuele transpiratie op waardoor je langer kunt genieten van je overhemd. Doordat de hemden bij Bigmensfashion te verkrijgen zijn in maar liefst 9 verschillende kleuren is er altijd een passende kleur beschikbaar die goed onder het overhemd past. In de collectie grote maten heren overhemden vind je vele overhemden die je over het hemdshirt kunt dragen.

Wil je het hemd dragen tijdens de echte tropische temperaturen? Kies dan voor een kleur die goed past op bijvoorbeeld een fraaie korte broek. Zo kun je jouw hemdshirt ook gebruiken voor een zomerse outfit in grote maat.

Lees meer : http://www.bigmensfashion.nl

Gerelateerde artikelen

Sieraden maken met edelstenen

Een nieuwe rugzak kopen. Wat zijn de dingen waar je op moet letten?

Shoelia: voor spectaculaire trouwschoenen van perfecte kwaliteit