Webcompleet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau

Kort geleden heb ik samen moeten werken met een incassobureau incasso advocaten. Vanuit school kregen wij de mogelijkheid om stage te lopen voor paar dagen bij een bedrijf die wij toegewezen kregen van ons docent. Van mijn mentor kreeg ik te horen dat ik een incasso bureau moest vinden en daar stage mocht lopen. Aan het eind moest ik een presentatie voorbereiden en aan mijn klasgenoten vertellen wat een incassomedewerker doet en hoe het gaat in zo’n bedrijf. Ik ben op internet gaan zoeken naar incasso bureaus in de buurt van mijn stad en ben gaan bellen. Na paar bedrijven vond ik eindelijk iets.

Van Loon incassobureau

Van Loon incassobureau vonden het leuk dat ik even paar dagen mocht mee lopen bij hun. We hadden afgesproken wanneer ik begin en op die maandag stond ik half 9 ’s ochtends voor het kantoor. Op de eerste dag kreeg ik algemene informatie over de werkwijze die zij als bureau hebben. Dat zij bijvoorbeeld “no cure no pay” hanteren. Dat betekent dat als zij geen oplossing vinden voor je probleem, jij ook niet hoeft te betalen.

Op de tweede en derde dag heb ik meegekeken met trajecten die al begonnen waren en gezeten bij afspraken met klanten die net een incassomedewerker nodig hadden. Ik heb veel geleerd over incasso trajecten en over de stappen die gelopen moeten worden als je geld van een debiteur probeert te verzamelen.

Presentatie

Ik had genoeg informatie verzamelt voor mijn presentatie op school. Na mijn meeloop dagen heb ik alles in elkaar gezet en mezelf voorbereid. Ik vond de mee loop dagen bij Van Loon Incasso Advocaten erg leerzaam en interessant. Ik heb nooit geweten wat een incassotraject is, of een 14-daagse brief.

Tijdens mijn presentatie heb ik ook mijn klasgenoten alle belangrijke informatie verteld en duidelijk gemaakt van eigenlijk een incassobureau is.

Lees meer :

Gerelateerde artikelen

Goede verlichting van uw kantoor is essentieel

Een betrouwbaar bedrijf voor de verhuur van een kantoorruimte

Railverlichting systemen voor uw bedrijfspand aanschaffen