Webcompleet
Image default
Hobby en vrije tijd

Kleding lenen in Franeker

Je kunt tegenwoordig instellingen vinden die kleding uitlenen. Dit is een soort bibliotheek maar dan niet met boeken te verkrijgen, maar met kleding die uitgeleend kunnen worden. Het wordt ook wel een kledingbibliotheek genoemd. Het is eigenlijk gewoon een hele grote inloopkast met allemaal verschillende soorten kleding. Het idee wordt steeds populairder in Nederland er zijn al meerdere kledingbibliotheken geopend. Kleding lenen kan dus ook bij een speciale kledingbibliotheek.

Kleding lenen doet iedereen wel of het nu kleding van je zus/broer/moeder of van een vriendin is, het is allemaal kleding lenen. Nu kan je dus ook naar een kledingbibliotheek toe om daar kleding te lenen, misschien zitten hier nog wel veel leukere kleren tussen die je altijd al eens aan heb willen doen. Er zijn genoeg redenen om naar een kledingbibliotheek te gaan, dit zou kunnen zijn omdat er niet genoeg geld is om af en toe even een nieuw kleding stuk er bij te kopen, of je bent vaak al snel uitgekeken op de kleding. Het zou ook nog kunnen dat je naar een themafeest gaat en daar heb je ene kledingstuk niet in je kast hangen, even langs de kledingbibliotheek en het probleem kan opgelost zijn, en het heeft ook nog eens geld bespaard. Door kleding lenen kan er veel geld worden bespaard die weer ergens anders voor kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld extra vakantiegeld of om te sparen voor eventuele grote uitgaven die nog komen.

Kleding lenen is ook nog eens goed voor het milieu, het is mooie kleding dragen wat niet ten kosten gaat van mens en milieu. Dus kledingbibliotheken zijn niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor mens en milieu. Kleding wordt niet zomaar weggegooid, de kleding zou hierdoor misschien nog wel langer mee kunnen gaan. Misschien vind jij het kledingstuk wel super lelijk of te oud om nog te dragen, maar hier zou je een ander juist super blij mee kunnen maken. ieders kledingstijl verschilt enorm, de een houd van modern, klassiek, rebels, informeel, country. Zo zijn er nog vele kledingstijlen. Sommige combineren meerdere stijlen met elkaar tot een eigen stijl. Elk kledingstuk is uniek en kan op een andere wijze worden gedragen. Door kleding kun je jezelf uiten zonder ook maar een woord over jezelf te zeggen. Kleding kan zoveel woorden tegelijk zeggen zonder dat er letterlijk een woord wordt gezegd. Kleding kan dus heel veel over jou vertellen, doordat ieder zijn eigen stijl heeft.

Lees meer : http://www.shirtsenzo.nl/