Webcompleet
Image default
Auto

FC Moto ervaringen en reviews

FC Moto biedt een ruim assortiment aan motorproducten en -merken. De winkel startte in 1996 met een klein filiaal in Aken, maar inmiddels is FC Moto uitgegroeid tot één van de grootste motorwinkels ter wereld. De winkel in Würselen beslaat duizenden vierkante meters, en via de webshop worden producten wereldwijd besteld en bezorgd.

Reviews en ervaringen met FC-moto

Er zijn veel positieve reviews en lovende beoordelingen van klanten te lezen. Op Ervaringenmet.nl lees je veel nuttige informatie over FC moto. Vooral de snelle levering en de goede service worden in de beoordelingen vaak genoemd als belangrijke pluspunten. Ook de grootte en overzichtelijkheid van de webshop dragen bij aan de positieve ervaringen van klanten, hoewel sommige reviews aanmerken dat de producten die in de webshop worden aangeboden niet altijd voorradig zijn.

Er zijn ook negatieve beoordelingen over FC Moto te vinden. Sommige klanten hebben slechte ervaringen met de webwinkel omdat ze lang op hun bestelling moesten wachten of omdat de bestelling verkeerd werd geleverd, bijvoorbeeld in een andere kleur. In een aantal reviews melden klanten dat zij vragen hadden over hun bestelling, maar moeilijk in contact konden komen met de klantenservice. Ze moesten bijvoorbeeld lang aan de telefoon wachten voordat ze geholpen werden, of kregen pas na enkele dagen antwoord op hun e-mail. In dergelijke gevallen is het voor Nederlandse klanten een nadeel dat de winkel in Duitsland is gevestigd; het is meestal niet mogelijk om bij de klantenservice langs te gaan in het geval van vragen of problemen met een bestelling.

Ondanks deze vervelende ervaringen, zijn de reviews op beoordelingswebsites en fora overwegend positief. Veel klanten geven aan dat zij opnieuw bij FC Moto zouden bestellen en een bezoek aan de webshop aan anderen zouden aanbevelen. Het grote assortiment en de veelal snelle levering spelen daarbij een belangrijke rol. In principe worden bestellingen binnen enkele dagen bezorgd, zodat motorliefhebbers binnen no time de weg op kunnen om hun nieuwe producten uit te proberen.

Tip: Voor de beste FC Moto ervaringen bezoek: http://www.ervaringenmet.nl/fc-moto-reviews

De collectie van FC-moto

De collectie van FC-moto.nl is ontzettend divers. Je kunt er terecht voor motorkleding, helmen, laarzen, handschoenen, tassen en brillen van alle bekende merken, maar bijvoorbeeld ook voor helmcamera’s en navigatie- en communicatiesystemen. Naast kleding en toebehoren voor op de motor kun je er bovendien terecht voor fietsuitrustingen, wandelkleding, outdoorproducten en ski- en sneeuwscooteruitrustingen. Ook binnen de verschillende productgroepen is er veel keuze, omdat FC Moto werkt met een breed scala aan merken, stijlen en modellen. Zo kan iedere motorrijder de producten vinden die passen bij zijn of haar manier van rijden.

Youtube videoLees meer : http://www.ervaringenmet.nl