Webcompleet
Image default
Groothandel

Koop een gekoelde werkbank en andere koelapparatuur bij dit bedrijf

Heeft u een horecabedrijf en bent u op zoek naar koeltechnische apparatuur? Koopsretail is de webshop waar u koeltechnische apparaten, zoals een display koelkast en een gekoelde werkbank, van hoogwaardige kwaliteit bestelt. U vindt daar niet alleen alle koeltechnische apparatuur die u nodig heeft, maar ontvangt ook uitstekende service. Indien u dat wenst, ontwerpen, plaatsen, repareren en onderhouden de specialisten van dit bedrijf de apparatuur voor u. Koopsretail verkoopt koelapparatuur van gerenommeerde Europese merken. Het is een STEK – en NVKL erkend bedrijf, wat wil zeggen dat u koelapparatuur aanschaft die aan de meest actuele hygiëne- en veiligheidsvoorschriften voldoen. U bent dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit.

Diverse koeltechnische apparaten van uitmuntende kwaliteit

Om uw horecazaak te runnen, heeft u diverse koeltechnische apparaten nodig. Een van zulke handige apparaten is een gekoelde werkbank. Op een gekoelde werkbank kunt u perfect eten bereiden. Koopsretail heeft mooie gekoelde werkbanken van goede kwaliteit. Uw bereide eten bewaart u handig in de gekoelde kasten die de specialisten voor u onder de werkbank kunnen plaatsen. Iedere gekoelde werkbank uit de collectie is gemaakt van roestvrij staal en ontdooit automatisch. De werkbank is in hoogte verstelbaar, wat prettig werkt voor uw medewerkers. Naast een gekoelde werkbank bent u bij dit bedrijf ook op de juiste plek voor een display koelkast. Met een display koelkast bewaart u uw eten in uw horecazaak op een aantrekkelijke manier voor uw gasten. Dankzij de handige ledverlichting in de roestvrijstalen koelkast is het etens- en drinkenswaar goed zichtbaar. Kunt u advies gebruiken? De specialisten van dit bedrijf staan voor u klaar. U ontvangt dan ook niet alleen uitstekende kwaliteit, maar ook prettige service.

Kies voor de professionele producten van dit bedrijf

Wilt u verzekerd zijn van professionele koeltechnische apparatuur voor uw horecazaak? Kies dan voor Koopsretail als uw partner. Met 40 jaar ervaring in het vak weten deze specialisten waar ze het over hebben. Bezoek de website en ontdek alle verschillende modellen display koelkasten, gekoelde werkbanken en andere koeltechnische apparaten voor uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Maak een keuze uit het ruime aanbod van pharma bottles

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Ga nu naar Keukenwinkel.nl!

Een hondenhok en andere dierenverblijven kopen