Webcompleet
Image default
Groothandel

Koop hier een leuke geschenkdoos of duurzaam verpakkingsmateriaal

Het vinden van een unieke geschenkdoos of duurzaam verpakkingsmateriaal kan voor veel bedrijven een tijdrovende klus zijn. Verpakkingen die aan alle eisen voldoen, zijn vaak te duur, wat voor veel ondernemers niet haalbaar is. Daar brengt VerpakkingShop verandering in. Deze webshop heeft zich gericht op het produceren en leveren van allerlei soorten voordelige en biologisch afbreekbare verpakkingen. Of u nu een kledingstuk of een stuk vlees wilt verpakken, hier vindt u verpakkingsmateriaal dat bij uw bedrijf past. Lees snel verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Milieubewuste verpakkingen

Er is in de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekomen voor de schadelijke gevolgen van wegwerpproducten, zoals een geschenkdoos of verpakkingsmateriaal. Daarom biedt VerpakkingShop u de mogelijkheid om een milieubewuste variant aan te schaffen. Deze verpakkingen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn helemaal biologisch afbreekbaar. Dit houdt in dat ze voor een minimale belasting van de natuur zorgen en hierdoor dus een stuk minder schadelijk zijn dan gangbare varianten. En dat alles voor een lage prijs.

Mogelijkheden voor alle branches

Hoewel veel van de klanten van VerpakkingShop afkomstig zijn uit de voedselindustrie, kunnen ook bedrijven uit andere branches hier terecht voor hun verpakkingen. Om u een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden, hebben we een kort overzicht gemaakt van de sectoren waarin de meeste klanten werkzaam zijn:

  • Kledingwinkels
  • Vishandels
  • Kantoren
  • Webwinkels
  • Dierenspeciaalzaken
  • Cadeauwinkels

Een bestelling plaatsen: hoe werkt dat?

Via de overzichtelijke website van VerpakkingShop is het zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen:

  1. Klik op een geschenkdoos of verpakkingsmateriaal naar keuze en plaats deze in uw winkelmandje. Let erop dat u de goede afmetingen en hoeveelheid aangeeft.
  2. Vul uw adresgegevens in.
  3. Kies een betaalmethode.
  4. Reken af.

De bestelling wordt vervolgens binnen drie werkdagen bij u aan de deur bezorgd.