Webcompleet
Image default
Groothandel

Maak een keuze uit het ruime aanbod van pharma bottles

In de medische sector zijn pharma bottles een gewild product. Ze worden gebruikt voor allerlei soorten geneesmiddelen en moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Dat is dan ook de reden dat het soms lastig kan zijn om een goede leverancier hiervoor te vinden. Dit probleem wil PET Power graag oplossen. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het complexe productieproces dat deze verpakkingen moeten doorlopen en kunnen dankzij de vele specialistische kennis die ze in huis hebben een hoge kwaliteit garanderen. Wilt u hiervan profiteren? Neem dan een kijkje op de website van dit bedrijf en ontdek het assortiment.

Profiteer van een uitstekende service

Een pharma bottle is niet zomaar een PET-fles. Vanwege de medische doeleinden van deze verpakkingsmiddelen, moeten ze aan talloze eisen voldoen. PET Power heeft jarenlang gewerkt aan het perfectioneren van haar productieproces om hierin te kunnen voorzien. Met name de state-of-the-art cleanroom heeft hierin een belangrijke rol gespeeld. Deze ruimte zorgt ervoor dat de pharma bottles volledig steriel aan de klant geleverd kunnen worden. Met een hoogwaardig luchtdruksysteem, een slim luchtgordijn en een zorgvuldig inpakproces wordt het minimale steriliteitsniveau, vastgesteld door de farmacopee, eenvoudig behaald. Dat is dan ook de reden dat u de producten van PET Power met een gerust hart kunt gebruiken.

Stel zelf uw PET-fles samen

Naast pharma bottles vindt u in de webshop van PET Power ook eenvoudigere PET-verpakkingen. U heeft de keuze uit maar liefst 700 soorten PET-flessen en -potten en kunt daarbij ook nog eens uit 300 verschillende sluitingen kiezen. Er is dus gegarandeerd voor ieder wat wils. Het plaatsen van een bestelling is daarnaast heel eenvoudig:

  1. Kies een PET-fles die aan uw eisen voldoet.
  2. Plaats het eindresultaat in uw winkelmandje.
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in en kies een betalingsmethode.

Is het gelukt? Dan wordt uw PET-fles zo snel mogelijk op het gekozen adres bezorgd.