Webcompleet
Image default
Management

Laat u niet verrassen en breng de exploitatiekosten van uw vastgoed op voorhand in kaart

Voorkom verrassingen met een gedegen overzicht van destichtingskosten en exploitatiekosten van uw nieuwe vastgoedproject. Of het nu gaat om nieuwbouw, herbestemming, renovatie, sloop of beheer; de professionals van DDC Consulting staan voor u klaar met een advies op maat. De adviseurs van dit bedrijf hebben een ruime ervaring met bouwkostenmanagement en zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen. Een beknopt overzicht van de werkzaamheden die u door deze professional kunt laten uitvoeren:

  • Aanbestedingsbegeleiding
  • Vluchtwegsignalering
  • Budgetbewaking
  • Contractmanagement
  • Grondwaardeberekening
  • Haalbaarheidsonderzoek
  • Meerjarenonderhoudsplanningen

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden waarvoor u bij DDC Consulting aan het juiste adres bent. Zij ondersteunen u graag bij alles omtrent bouw en vastgoed.

Waarom is het zo belangrijk om een kosteninschatting te maken?

Door op voorhand de stichtingskosten en exploitatiekosten van uw vastgoedproject in kaart te brengen, voorkomt u vervelende situaties gedurende het project. U weet namelijk precies welke middelen u in gaat zetten en hoeveel deze naar verwachting zullen kosten. Zo kunt u inschatten hoe uitgebreid uw budget dient te zijn en voorkomt u dat u dit budget moet overschrijden gedurende het project. Ook tijdens het project komen er diverse kosten kijken, zoals afschrijvingen en belastingen. DDC Consulting ondersteunt u ook hier graag bij. Denkt u hierbij aan het opstellen van onderhoudskostenplanningen, het voeren van energiebeheer en ondersteuning bij het opstellen van een Service Level Agreement.

Met meer dan 25 jaar ervaring ondersteunt dit bedrijf u graag

DDC Consulting heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bouwkostenmanagement en is dan ook bij uitstek de aangewezen partner voor uw project. De professionals van dit bedrijf ondersteunen u graag bij alle vragen over bouw en vastgoed. Neemt u daarom ook contact op met dit adviesbedrijf en ga goed voorbereid te werk. Met de ondersteuning van dit bedrijf wat betreft de stichtingskosten en de exploitatiekosten voor uw vastgoedproject ziet u geen enkel facet over het hoofd!