Webcompleet
Image default
Groothandel

Houtpellets kopen voor uw houtkachel doet u bij dit bedrijf

Wilt u houtpellets kopen zodat u uw houtkachel kunt opstoken? Gedizo Trading is hier dé specialist voor. Veel mensen hebben natuurlijk een CV-ketel of een kachel die op brandstof werkt, maar deze zijn niet altijd goed voor het milieu. Ook worden dit soort verwarmingssystemen steeds duurder. Een houtpellet is een goedkope en milieuvriendelijkere brandstof die wordt gemaakt van afvalhout. Hierdoor hoeven er geen bomen gekapt te worden om de houtpellets te fabriceren.  Zo is deze brandstof extra duurzaam. Zowel bij het maken als bij de verbranding van de houtpellets wordt de natuur namelijk ontzien.

Ook een specialist in diervoeders

Van origine is Gedizo een specialist in het verpakken en verkopen van verschillende diervoeders. Ze verpakken al jaren snijmaïs, dat ze verkopen in binnen- en buitenland. Ze exporteren naar verschillende landen in Europa en het Midden-Oosten. Nu zijn er behalve diervoeders ook gehakseld stro, strokorrels en andere nestelproducten beschikbaar. Natuurlijk kan iedereen bij Gedizo terecht voor het kopen van houtpellets voor in de kachel. Deze specialist werkt namelijk niet alleen voor bedrijven in de agrarische sector, maar ook voor particulieren. Zo is een duurzame brandstof voor in de kachel bereikbaar voor iedereen. Daardoor zit u er deze winter warmpjes bij, zonder dat u het milieu tot last bent.

Waarom zou u houtpellets kopen?

Wanneer u houtpellets wilt kopen, profiteert u van verschillende voordelen. Zo is dit een goedkope brandstof. Het is ook goedkoper dan traditioneel brandhout. Zo heeft u een goedkope brandstof die ook nog eens duurzaam is. Doordat er afvalhout wordt gebruikt, stookt u op een CO2-neutrale manier. Ook stoten houtpellets weinig asdeeltjes uit, wat beter is voor de gezondheid. Dit komt ook door de verminderde rookvorming. Tevens geeft stoken met de droge houtpellets minder vonken. Zo heeft u een duurzame brandstof die ook veilig te gebruiken is als er kinderen in de buurt zijn.

 

https://gedizo.nl/