Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Laat voor de vakantie nog goedkoop je huis beveiligen door slotenmaker Utrecht

Beveilig je huis voor de vakantie De vakantie komt eraan! Niet alleen voor hardwerkende Nederlanders is dit een leuke periode, ook inbrekers genieten van de vakantieperiode. Tijdens de vakantieperiode zijn veel mensen op vakantie, waardoor het voor inbrekers makkelijker is om in te breken. Doordat veel mensen hun vakantiefoto’s op sociale media delen, is het voor inbrekers relatief eenvoudig om te achterhalen of mensen thuis zijn tijdens de vakantieperiode. Wanneer dit niet het geval is, kunnen zij in alle rust hun gang gaan! U moet er toch niet aan denken, dat u waardevolle en dierbare voorwerpen verliest tijdens uw vakantie? Een slotenmaker in Utrecht vertelde ons voor dit artikel dat het sterk is af te raden om vakantiefoto’s te delen op openbare accounts op sociale media. Daarbij gaf deze slotenmaker ons verschillende andere tips om de beveiliging van uw woning te verbeteren voorafgaand aan een vakantieperiode.

Zorg voor stevige en veilige sloten Een goede beveiliging van uw woning begint bij de keuze voor de juiste sloten. Op woningdeuren wordt doorgaans gekozen voor zogenaamde cilindersloten, die met twee of drie contactpunten in de deur verbonden zitten. Wanneer u de cilindersloten combineert met anti-inbraakstrips of een anti-kerntrekbeslag en laten plaatsen door de slotenmaker is het voor inbrekers erg lastig om uw woningdeur open te breken. Des te langer het voor een inbreker duurt om de deur open te breken, des te groter is de kans dat uw buren de inbrekers opmerken.

Losse beveiligingscomponenten Naast de juiste sloten op ramen en deuren is het sterk aan te raden om uw woningbeveiliging verder uit te breiden met losse beveiligingscomponenten. Kies er bijvoorbeeld voor om een bewegingssensor op te hangen op een overloop of in de gang, laat een elektronische camera installeren of bevestig magneetcontacten op de deuren. Deze beveiligingscomponenten kunt u op een centrale alarminstallatie aansluiten, zodat er bij een inbraak een alarm af zal gaan. Dit schrikt inbrekers af, waardoor zij uw woning zo snel mogelijk zullen verlaten!

Lees meer : https://www.slotenmaker.nu/slotenmaker-utrecht/