Webcompleet
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek hoogwaardig lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen

Zoekt u een uitgever van hoogwaardig lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen? Dan zit u bij Educatieve Uitgeverij Kinheim helemaal goed. Deze uitgeverij beschikt namelijk over een uitgebreid en divers assortiment aan lesmateriaal voor verschillende vakgebieden. Van aardrijkunde en geschiedenis tot taal en rekenen: voor ieder vak biedt deze uitgeverij het perfecte lesmateriaal aan. De lesstof is geschikt voor kinderen van zowel de onder- als de bovenbouw. Zoekt u studiemateriaal voor leerlingen uit groep 1? Of wilt u werkboeken bestellen voor kinderen in groep 8? Ongeacht het niveau waar de leerling zich op bevindt: het lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt ieder kind de ultieme ondersteuning.

Het ontwikkelen van diverse rekenvaardigheden

Bent u specifiek op zoek naar werkboeken voor rekenen? Dan bent u bij Educatieve Uitgeverij Kinheim aan het juiste adres. Het lesmateriaal voor het vak rekenen, dat de uitgeverij aanbiedt, helpt ieder kind in het vergaren van de juiste kennis en het ontwikkelen van de juiste vaardigheden op het gebied van rekenen. Door middel van puzzels en andere uitdagende opdrachten leren de kinderen spelenderwijs de diverse elementen van het rekenen. Van de basiskennis, zoals de rekentafels tot aan wat lastigere sommen, zoals het rekenen met verschillende eenheden: alle elementen van het rekenen worden behandeld. Bent u benieuwd hoe het lesmateriaal voor rekenen er precies uit ziet? Op de website vindt u bij de verschillende boeken een aantal voorbeeldpagina’s.

Kies voor een proefpakket of bestel losse uitgaven

Wilt u hoogwaardig lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen aanschaffen? Of heeft u nog geen keuze gemaakt? U kunt ervoor kiezen een proefpakket te bestellen. Dit pakket bevat diverse boeken uit één serie één vakgebied. Bestelt u liever losse uitgaven van verschillende vakgebieden? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Indien u vragen heeft over het lesmateriaal of specifieke producten, kunt u natuurlijk contact opnemen met de professionals van de uitgeverij. Zij staan u graag te woord en helpen u bij het maken van een juiste koopkeuze.

https://www.kinheim.com/