Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Professioneel tuinonderhoud in regio Roermond voor uw appartementencomplex

Als u voor de groenvoorziening van uw appartementencomplex professioneel tuinonderhoud in Roermond inschakelt, zorgt u voor een prettige en veilige leefomgeving voor de bewoners. Als Vereniging van Eigenaren is het uw taak om ook het groen rond het complex te laten onderhouden. U kunt dat natuurlijk door de huismeester laten doen, maar als het om een grootschalig complex gaat is dat geen optie. Dan kunt u het tuinonderhoud in Roermond beter uitbesteden aan een erkend hoveniersbedrijf. Zij komen dan regelmatig langs om de beplanting te controleren en zo nodig te onderhouden.

Goed tuinonderhoud verhoogt het aanzien van het complex

Mensen willen graag wonen in een complex dat goed onderhouden is. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor het pand maar ook voor de omgeving. Heeft u groen op het terrein? Zorg dan voor deskundig tuinonderhoud in Roermond en schakel hiervoor een ervaren hoveniersbedrijf in. Dit geldt niet alleen voor plantenbakken maar ook voor hagen, bomen en struiken op het terrein. Deze moeten worden gesnoeid of, als ze niet meer gezond zijn, worden gerooid en vervangen door nieuwe aanplant. Dit alles kunt u uitbesteden aan Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit St. Odiliënberg.

Ga een contract aan met een goede hovenier

Wilt u dat het onderhoud van het groen goed wordt uitgevoerd? Neem dan contact op met Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit St. Odiliënberg. Zij komen graag bij u langs om uw wensen voor het onderhoud met u door te nemen en hiervoor een aantrekkelijke offerte uit te brengen. Als u hiermee akkoord gaat wordt het groen rond het complex regelmatig onderhouden en hoeft u hier zelf niet meer naar om te kijken. De kosten hiervan zijn het dubbel en dwars waard, want een goed onderhouden tuin maakt de appartementen immers aantrekkelijk voor kopers of huurders. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Jack Hannen Hoveniersbedrijf.

https://jackhannen.nl/