Samenwonen met uw partner in dit verzorgingshuis in Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een verzorgingshuis in Groningen voor uzelf of uw ouders is De Leyhoeve een erg goede optie. Dit verzorgingshuis heeft diverse zorgsuites waar mensen boven de 55 jaar alleen of samen met hun partner kunnen wonen. Wilt u bijvoorbeeld samen met u man of vrouw blijven wonen, maar lukt dat niet meer in uw huidige huis? Of heeft uw partner ander soort zorg nodig dan u? Dat is bij De Leyhoeve geen probleem! Door hun goed ingerichte en georganiseerde suites kunt u gewoon samen blijven wonen zoals u gewend bent. Zij zijn een van de weinige verzorgingshuizen waar dit mogelijk is.

Uitstekende ligging en diverse faciliteiten

Wanneer u of bijvoorbeeld uw ouders intrekken in dit verzorgingshuis in Groningen, profiteert u van vele voordelen. Zo zijn de zorgsuites volledig aangepast naar uw wensen en behoeften. Op deze manier voelt u zich er snel thuis. Daarnaast krijgt u de nodige zorg van het zorgpersoneel van De Leyhoeve. Deze vakbekwame mensen staan altijd voor u klaar wanneer dat nodig is. Ook als u een mantelzorger heeft en zorg vanuit het verzorgingshuis niet nodig is, kunt u hier intrekken. De zorgsuites zijn gelegen in een leuke buurt waar diverse activiteiten uitgevoerd kunnen worden. Zo kan er gewandeld worden in een van de mooie tuinen en zijn de bioscoop, schoonheidssalon en het zwembad op loopafstand. Daarnaast kunt u ook naar de Brasserie of koffiehoek gaan voor het lekkerste kopje koffie van Groningen. Hier kunt u ook genieten van een heerlijke maaltijd of ander lekker drankje. Daarnaast kunt u de zaal zelfs afhuren voor evenementen. Kortom, bij dit verzorgingshuis inclusief Brasserie in Groningen is veel te beleven en woont u op een uitstekende locatie.

Meld u aan voor een rondleiding

Heeft u interesse in een van de zorgsuites voor uzelf of uw ouders? Neem dan contact op met De Leyhoeve en zij helpen u verder. U krijgt meer informatie en kunt u aanmelden voor een rondleiding. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe dit verzorgingshuis en de Brasserie in Groningen eruitzien en of dit een geschikte plek is. Ook voor overige vragen kunt u contact met hen opnemen.