Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Schaf uw vulzand aan tegen een uitstekende prijs bij dé specialist

Heeft u vulzand of een ander soort zand nodig voor uw bedrijf en bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding? Zoek dan niet verder dan Rapide Shipping B.V. uit Werkendam. Sinds 1995 zijn zij gespecialiseerd in scheepvaart, bevrachting, zandhandel en dredging. Aanvankelijk begon dit bedrijf met een specialisatie in de eerstgenoemde sector, maar heeft zich daarna met de andere sectoren verder uitgebreid. Rapide Shipping B.V. is al jarenlang verbonden aan Rapide Transport & Logistics SRL, een onderneming die met een eigen vloot actief is in Roemenië op het gebied van baggerwerken en logistiek. Sinds 2019 is HTB-Intermodaal BV ook een onderdeel van Rapide Shipping en samen transporteren ze vele tonnen goederen over de waterweg. Ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen!

Complete service bij de aanschaf van uw materialen

Wanneer u vulzand nodig heeft, wilt u dit natuurlijk aanschaffen tegen een eerlijke prijs. U verwacht uiteraard een goede kwaliteit, terwijl u er niet te veel voor hoeft te betalen. Omdat vulzand nauwelijks bewerkt en gezeefd is, is het mogelijk om dit type zand tegen een lage prijs aan te bieden. Schakel daarom Rapide Shipping B.V. in, want hier bestelt u niet alleen zand van hoge kwaliteit, maar ook precies de hoeveelheden die u nodig heeft. U kiest hier voor losgestort zand of zand per ton. Geef simpelweg door aan de specialisten wat u nodig heeft en vraag eventueel om deskundig advies. Gaat u met hen in zee? Dan profiteert u ook van complete service voor uw bedrijf, zodat u zich kan blijven focussen op uw kerntaken. Het voortransport, laden, transport per schip, lossen en natransport verzorgen de specialisten van Rapide Shipping B.V. dan ook graag voor u.

Ook voor andere soorten zand kunt u hier terecht

Bent u benieuwd naar de exacte vulzandprijs voor uw werkzaamheden? Of heeft u naast vulzand nog een ander type zand nodig voor uw werkzaamheden, zoals zeezand, metselzand, grind en scheldezand tegen een net zo scherpe prijs? Via de contactgegevens op hun website neemt u eenvoudig contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder met een service op maat.

https://www.rapideshipping.nl/