Webcompleet
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van droogijsstralen

Waarschijnlijk bent u bekend met de efficiëntie van zandstralen of hogedrukreiniging. Echter, kent u de voordelen van droogijsstralen al? Dit is een relatief nieuwe manier van reiniging die tegenwoordig steeds populairder wordt. De specialisten van Hopmans Verhuur weten wel waarom! Het is namelijk een milieuvriendelijke manier van reinigen, omdat er geen sprake meer is van sterk geconcentreerde CO2. Ook biedt het een tal aan toepassingsmogelijkheden, meer dan andere reinigingstechnieken. Lees snel verder en ontdek de voordelen van droogijsstralen!

Hoe werkt droogijsstralen en wat is het effect?

Ten eerste, wat is droogijsstralen eigenlijk? Het effect van deze reinigingsmethode wordt bereikt door het verdampen van CO2. Doordat dit heel snel gebeurt, wordt het ook wel een ‘thermische schok’ genoemd. Door de thermische schok wordt al het vuil uit het oppervlak gehaald. Droogijsstralen haalt dus het meest hardnekkige vuil uit de ondergrond, zonder dat het oppervlak wordt beschadigd. Hiermee werkt het een stuk sneller dan andere reinigingsmethoden. Het is ook geschikt voor elektrische componenten, aangezien het om een ‘droog’ proces gaat. Zo ziet u, droogijsstralen biedt een tal aan mogelijkheden én is ook nog eens inzetbaar op een grote variatie aan ondergronden. Daarom kiest u voor deze effectieve en milieuvriendelijke manier van reinigen.

Neem contact op met de specialisten

Kortom, droogijsstralen biedt een tal een voordelen en mogelijkheden. Wist u dat u bij deze specialisten – naast apparatuur voor droogijsstralen – ook terecht kunt voor apparatuur voor andere milieuvriendelijke reinigingsmethoden? Zo vindt u apparaten voor het reinigen van vloeren of een unieke doekenwasser die wordt gebruikt in de glastuinbouw. Kortom, voor allerlei professionele apparatuur moet u bij deze experts zijn. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Schroom dan zeker niet om contact met hen op te nemen. U vindt de contactgegevens op de website. Ook wanneer u bepaalde machines wenst te reserveren contacteert u deze specialisten.

https://hopmansverhuur.nl/