Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Wat is een stomerij kantoor?

Als ondernemer of vertegenwoordiger werk je vaak buiten de deur, het bezoeken van klanten is een van de activiteiten dat dagelijks wordt ondernomen. Het bezoeken van klanten is voor een bedrijf belangrijk, het laat zien dat je om de klanten vraagt en laat zien dat je geïnteresseerd bent. Het interesse tonen in de klant kan op verschillende punten, vraag naar de huidige situatie en wat zij gewenst hebben. Daarnaast is het belangrijk om representatief gekleed te zijn, dit zorgt voor een professionele uitstraling. Het is niet alleen de uitstraling van jezelf maar ook van het bedrijf dat je vertegenwoordigd. Het professioneel overkomen resulteert tot vertrouwen van de klant, vanaf dat moment wordt er aan de relatie tussen beide partijen gewerkt. De kans is dan ook groot dat dit het begin is van een lange zakenrelatie waar vele voordelen uit zullen voort vloeien. 

Naast het representatief kleden als ondernemer of vertegenwoordiger is het ook belangrijk om serieus over te komen. Voor een groot deel is de kleding van grote invloed maar dat is niet alles. Het is ook verstandig om op de houding van je lichaam letten, sta recht op en kijk iemand in zijn ogen aan. Bij binnenkomst moet er op deze punten gelet worden zodat de ondernemer of vertegenwoordiger zelfvertrouwen en vriendelijkheid uitstraalt. Een stevige handdruk mag niet ontbreken bij aankomst en het verlaten van het bezoek.

Zoals eerder beschreven is het belangrijk om representatief te kleden maar dan is het wel belangrijk dat het gedragen pak in de juiste conditie verkeerd. Zo mag een pak niet tegen andere kleding opgehangen worden. Het bedrijf stomerijpanda.nl heeft meer van dit soort tips en dient als een stomerij voor bedrijven. Zij halen het pak op bij de klant, laten het stomen en leveren het bij de eigenaar af. Het laten stomen van een net pak was nog nooit zo makkelijk en snel.

Lees meer : http://www.stomerijpanda.nl/nl/