Webcompleet
Image default
Rechten

Uw gegevens zijn veilig met deze software voor een advocatenkantoor

Beschikt u over een eigen advocatenkantoor? Dan wilt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn. Daarom gebruikt u een kwalitatieve software voor uw advocatenkantoor van AdvocaatCentraal. Hier kunt u veel gegevens tegelijkertijd in verwerken. Met de software van deze specialist weet u zeker dat uw gegevens altijd veilig zijn. Dit garanderen zij door het gebruik van een versleutelde verbinding en door het werken met een ISO gecertificeerde provider. Daarnaast kiest u zelf wie er toegang krijgt tot deze software voor uw advocatenkantoor. De software wordt regelmatig automatisch geüpdatet, waardoor uw gegevens beveiligd blijven tegen de nieuwste bedreigingen.

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij deze software voor een advocatenkantoor

Als u beschikt over een eigen advocatenkantoor, is het meestal niet uw favoriete bezigheid: het doen van administratie. Wist u dat hier een oplossing voor is? Gelukkig bestaat er software die de administratie van uw advocatenkantoor wel heel gemakkelijk maakt. De software van AdvocaatCentraal is speciaal ontworpen voor advocaten en biedt u alles om uw werk gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan het indienen en versturen van declaraties, het maken en opstellen van rapportages en het bijhouden van de urenregistratie. De software is door iedereen al binnen enkele minuten te gebruiken, waardoor geen cursus nodig is. Wilt u dit ook? Neem dan snel contact op met AdvocaatCentraal en ervaar zelf het gemak van deze software voor uw advocatenkantoor.  

Met deze software voor een advocatenkantoor wordt declareren snel en eenvoudig

U bent vaak uren bezig met de administratie van uw onderneming. Is alles goed ingevuld? Zijn de ingevoerde gegevens wel van de desbetreffende klant? En ben ik niemand vergeten? Dit zijn zomaar wat vragen die opspelen als u een bedrag moet declareren. Deze vragen zijn verleden tijd als u de software voor een advocatenkantoor gebruikt van AdvocaatCentraal. De software van deze specialist is zo ontworpen dat u in slechts enkele muisklikken de gewenste gegevens op uw scherm heeft én dat u gemakkelijk uw declaraties kunt indienen en versturen. Met deze software houdt u meer tijd over voor de echt belangrijke taken: het uitvoeren van de advocatuur.