Webcompleet
Image default
Auto

Autobedrijf Soest

Deze week was ik voor de zoveelste keer dit jaar bij autobedrijf Soest oftewel autobedrijf De Soester. De problemen met mijn auto blijven zich opstapelen en ik ben er inmiddels helemaal klaar mee. De kosten lopen inmiddels ook al op in de duizenden de euro’s en dat voor een oude Golf.

Autobedrijf Soest

Sinds ik mijn auto heb kom ik al bij Autobedrijf Soest. Bij die garage zitten mijn ouders ook en daarnaast ken ik de eigenaar al heel erg lang. Een betrouwbare garage dus, naar mijn inzien in ieder geval. Betrouwbaar genoeg om te weten dat ze mij niet oplichten en gelukkig maar. Want met mijn huidige auto was het bedrag aan de onderhoudskosten dit jaar nog veel hoger geweest. Ik heb dit jaar al meerdere onderdelen moeten vervangen en zeker bij een wat oudere Volkswagen Golf. De onderdelen zijn dan ook nog eens erg prijzig.

Golf

Ik heb mijn auto niet gekocht bij autobedrijf Soest en ik kan wel zeggen dat ik daar nu spijt van heb. Bij de garage hadden ze toen ook een Golf staan, alleen die was een paar honderd euro duurder dan de Golf die ik ergens anders zag staan. Vandaar dat ik toen de keuze heb gemaakt om hem niet bij de garage in Soest te kopen, wat een stomme beslissing. Ik was te gierig om niet een paar honderd euro meer te dokken voor een legitieme auto en nu moet ik zelf op de blaren zitten.

Volgende keer beter opletten

De volgende keer dat ik een auto ga aanschaffen ga ik het zeker doen bij mijn favoriete garage in Soest. Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik niet belazerd word, zodat ik niet met roestbak blijf zitten. Voor nu heb ik in ieder geval wel mijn les geleerd, ik zal nooit meer zomaar een auto ergens kopen. De volgende keer door ik dat gewoon bij de vaste betrouwbare autodealer in Soest.

Lees meer :