Webcompleet
Image default
Auto

Je rijbewijs halen in 3, 2, 1…

Nee, dat gaat niet over het aantal lessen. Maar wel over het gemak waarin je je rijbewijs kunt halen als je je goed verdiept in een goede rijeschool. Het prijskaartje aan het halen van je rijbewijs wordt steeds groter. Als ik soms hoor voor hoeveel ‘gulden’ mijn ouders en opa en oma vroeger hun rijbewijs konden halen, kan je je haast niets bij voorstellen. Goedkope rijlessen krijg je bij goedkope rijscholen, goede rijlessen krijg je bij kwalitatieve rijscholen. Op zoek naar een middenweg, zodat jij én je portemonnee er plezier van hebben? Kijk dan eens naar de belangrijke punten waar Rijschool Troy aan voldoet. 

De weg ernaar toe

Natuurlijk kan je niet wachten tot je je rijbewijs hebt, maar de weg ernaar toe moet ook enigszins leuk zijn. Het is dus belangrijk om te gaan voor een rijschool die zich in wil zetten om jou complete rijervaring zo leuk mogelijk te maken. Daarnaast is het belangrijk dat de instructeur waar je mee lest aardig, geduldig en begripvol is. Want nogmaals, de weg ernaar toe moet ook leuk zijn! De gemiddelde leerling brengt namelijk 38 uur door in de lesauto. 

Kwaliteit boven alles

Goedkoop is leuk, maar kan als je de verkeerde keuze hebt gemaakt juist erg duur uitvallen. Persoonlijk heb ik ooit een verkeerde keuze gemaakt voor een goedkope rijschool, waardoor ik veel problemen met het lessen heb gehad en uiteindelijk veel lessen en herexamens heb moeten doen. Ja, dit kan er ook aan liggen dat ik zelf niet de beste coureur was en de examens extreem spannend vond, maar bij de overstap naar een andere rijschool merkte ik gelijk dat het ook zeker aan de rijschool en instructeur lag. Kwaliteit boven alles. Bij een goede rijschool staan jouw wensen en doelen voorop. 

Persoonlijk en op maat

Naast dat iedere rijschool anders is, is ook iedere leerling anders. Een goede rijschool hanteert een flexibele aanpak, waardoor iedere rijles aansluit op jouw ervaring, kennis en tempo. Zo zijn er verschillende lespakketten, maar is het ook mogelijk om losse lessen te kiezen. Tevens worden er extra’s aangeboden als spoedcursussen, gratis herexamens, faalangstexamens, tussentijdse toetsen of in het uiterste geval BNOR examens (daar gaan we niet van uit..). 

Gratis rondrijden in Nieuwegein

Ben je na het lezen van een artikel op internet niet direct overtuigd? Begrijpelijk. Vraag gewoon een gratis proefles aan, waarbij je de rijschool en instructeur leert kennen, de kwaliteit ervaart en de persoonlijke begeleiding en maatwerk een eerste kans geeft. Veel succes en veilige kilometers gewenst!

 

Lees meer :

Gerelateerde artikelen

Occasion kopen bij een bedrijf in Groningen ?

Rijschool Rotterdam

Autobedrijf Soest