Webcompleet
Image default
Woningen

Verschillende Slotenmakeropleidingen in New York

In dit artikel worden verschillende opleidingsplaatsen in New-York voorgesteld , waar je kunt leren voor slotenmaker. Of, indien je reeds slotenmaker bent, waar je jouw kennis kunt opfrissen. Want zelfs bekwame en ervaren beroepsmensen moeten af en toe hun kennis en bekwaamheid bijscholen. Juist dit maakt hen goed in wat ze doen. Beroepsmensen moeten niet bang zijn om met hun tijd mee te gaan. Daarom moet ook de slotenmaker niet alleen voortdurend zijn werktuigen aanpassen, maar ook de kennis die hij in de loop van de jaren heeft opgedaan.

Voor een slotenmaker in New York die op zoek is, bestaan er heel wat instituten en organisaties die cursussen en opleidingen aanbieden , die het laatste nieuwe op het vlak van slotenmaken presenteren. Er is een groot aanbod aan cursussen , zowel voor diegene die pas begonnen is met zijn beroepsloopbaan als slotenmaker, als voor hen die praktisch hun ganse leven slotenmaker zijn geweest en oplossingen voor specifieke vragen en noden zoeken. Je kunt in New-York niet alleen ervaringsgerichte opleidingen vinden , er zijn er ook die specialisatie aanbieden op het gebied van automobiele, residentiële en commerciële dienstverlening van de slotenmaker.

De Charles Stuart School in Brooklyn, New York city is een instituut dat erkend wordt door het New York’s education department (onderwijsministerie) en dat aangesloten is bij de commissie van beroepsscholen en colleges. De school zelf is trots zichzelf de enige erkende slotenmakerschool van de staat New-York te kunnen noemen. Onder de vakken die op school aangeleerd worden vinden we zowel het handmatig als machinaal maken en kopiëren van sleutels, ontwerpen van lopers en sloten in de automobielsector.

Naast de scholen die we in New-York city vinden, zijn er ook verschillende organisaties van slotenmakers gekend, die ontmoetingsmomenten en trainingsdagen organiseren over verschillende items die eenieder kunnen helpen die actief is in het beroep. De New-Yorkse Association of In-house Locksmiths (Vereniging van binnenhuis slotenmakers) is een vereniging die regelmatig voordrachten geeft om haar leden up to date te houden met de laatste trends en normen die nodig zijn om te werken zoals men in New-York City werkt.

Een ding is zeker, het resultaat van een constante bijscholing op het gebied van de dienstverlening in de slotenmakerbranche , is dat je gegarandeerd zeker bent dat je zal kunnen voldoen aan de eisen van jouw klant, of het nu in of buiten New-York City is. Ik ben er zeker van dat als je een aantal klanten hebt dat tevreden is over je dienstverlening als slotenmaker, het niet lang zal duren voordat heel NYC gebruik zal willen maken van jouw diensten !

Mocht je nu niet in Verenigde Staten een opleiding willen volgen maar ik eigen land, dan kun je bij Locksecure.nl terecht voor meer informatie. Zij leveren slotermaker diensten aan Den Haag en de rest van de randstad.

 

Lees meer : http://www.locksecure.nl/