Webcompleet
Image default
Bedrijven

Een aardpen of potentiaalvereffening voor beveiliging tegen blikseminslag

Wilt u uw woning of bedrijfspand beveiligen tegen bliksem en zoekt u een bedrijf dat dit voor een marktconforme prijs voor u verzorgt? Neem dan eens een kijkje op de website van Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Dit bedrijf bestaat al sinds 1952 en is uitgegroeid tot een specialist in bliksembeveiliging. Ze ontwerpen, installeren, inspecteren en onderhouden diverse bliksemafleiderinstallaties. Denk hierbij aan een aardpen en andere aardingssystemen, maar ook voor potentiaalvereffening kunt u bij hen terecht. Bij deze specialist bent u verzekerd van de beste kwaliteit en kunt u uitgaan van de hoogste veiligheidseisen.

Spanning neutraliseren met potentiaalvereffening

Een van de manieren van bliksembeveiliging is potentiaalvereffening. Dit betekent dat de verschillen in spanning geneutraliseerd worden. Bij blikseminslag komt er spanning binnen via bijvoorbeeld leidingen en elektriciteitskabels. Het pand en de elektrische installatie komt onder hoge spanningen te staan, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Door potentiaalvereffening wordt dit geneutraliseerd.

Laat een aardpen slaan bij uw woning of bedrijfspand

Een andere optie waarvoor u Mulhuyzen Bliksembeveiliging kunt inschakelen, is het laten slaan van een aardpen. Met een aardpen wordt bliksem afgevoerd naar de aarde, waardoor u uw woning of bedrijfspand kunt beschermen. De professionals van dit bedrijf vertellen u hier graag meer over en zorgen voor een ontwerp en installatie op maat.

Vraag advies aan deze professionals

Weet u niet goed welk soort bliksembeveiliging voor uw situatie geschikt is? Dan geven de medewerkers van Mulhuyzen Bliksembeveiliging u graag advies! Door hun expertise en ervaring kunnen zij u alles over hun verschillende installaties vertellen. Of u nu gaat voor het laten slaan van een aardpen of potentiaalvereffening; u bent verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende service. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Mulhuyzen Bliksembeveiliging. Zij helpen u graag verder!

Gerelateerde artikelen

De beste website ontwikkelen

Toevoegen van een Kofferbakmat rubber

Een goed gevoel over je scriptie met dank aan je scriptiebegeleider