Webcompleet
Image default
Bedrijven

Wat zijn de beste e-liquids van 2022?

Als je een vaporizer koopt heb je een ruime keuze uit verschillende e-liquids. Wellicht vraag je jezelf als je dit leest af: wat is een e-liquid? Waar je bij een normale sigaret de keuze hebt uit onder andere verschillende merken en tussen filtersigaretten en shag, heb je als je gaat vapen de keuze uit allerlei verschillende fruit- en mentholsmaken.

Wat is de beste e-liquid? Welk e-liquid merk levert de beste kwaliteit? In dit artikel geven we je een overzicht van de beste e-liquids en de merken met de beste e-liquid smaken van 2022!

Wat doet een e-liquid eruit springen?

Wat maakt een e-liquid geweldig? Er zijn een paar dingen waarvan wij denken dat ze belangrijk zijn. Ten eerste moet een e-liquid zacht en smakelijk zijn. Het moet een goede smaak hebben en het moet makkelijk te vapen zijn. Ten tweede moet een e-liquid betaalbaar zijn. En ten derde moet een e-liquid beschikbaar zijn in een groot aantal nicotine sterktes, zodat je de perfecte sterkte voor jou kunt kiezen.

Met deze criteria in het achterhoofd, zijn hier onze topkeuzes voor de beste e-liquid van 2022:

1. Tobacco nr. 1 – Millers E-liquid (NL) Silverline

Dit is onze favoriete e-liquid van Millers. Het is zacht, smaakvol en het is betaalbaar. Het is verkrijgbaar in verschillende nicotine sterktes, dus je kunt de perfecte voor jou vinden.

2. Vanille – Millers E-liquid (NL) Silverline

Dit is een andere grote e-liquid van Millers. De vanille maakt het smaakvol. Daarnaast is het betaalbaar en is het beschikbaar in verschillende nicotinesterktes.

3. Aardbei – Millers E-liquid (NL) Silverline

Dit is weer een heerlijke e-liquid van Millers. De smaak van aardbei is zoet, smelt op de tong en de prijs is heel acceptabel. Het is beschikbaar in een verscheidenheid van nicotinesterktes, zodat je de perfecte sterkte voor jou kunbt uitkiezen.

4. Sigaar – Millers E-liquid (NL) Silverline

Een sigaar roken is classy. Het straalt uit dat je smaak en stijl hebt. De e-liquidsmaak van sigaar geeft hetzelfde gevoel. Het is een mooie ronde smaak met een kleine romige tint.

5. Cappuccino – Millers E-liquid (NL) Silverline

Wie houdt er niet van koffie? En wie houdt er niet van de smaak van melk(schuim)? Het mooie van cappuccino is dat het het beste van deze twee werelden combineert. Wie wil dat nou niet in zijn of haar e-liquid?

Dit zijn slechts een paar van de geweldige e-liquid smaken die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn. Als je op zoek bent naar een e-liquid die zacht, smaakvol en betaalbaar is, dan is een van deze vijf e-liquids zeker een goede keuze voor je.

https://wizzits.com/e-liquid/