Webcompleet
Image default
Bedrijven

Een goed gevoel over je scriptie met dank aan je scriptiebegeleider

Een super scriptiebegeleider helpt je met een goed gevoel krijgen over je scriptie. Je hebt namelijk iemand die je kan aanmoedigen en ondersteunen in het proces van een scriptie schrijven. Een scriptiebegeleider zal je eerlijk advies geven over je scriptie en wil je graag helpen met het verbeteren. Een scriptiebegeleider snapt namelijk erg goed dat je een goede scriptie wil schrijven. Het telt namelijk erg zwaar voor je studie. Daarom zal een scriptiebegeleider kritisch naar je werk kijken. Wat je heel erg goed kan helpen in het proces van het schrijven van een scriptie.

 

Vage feedback

 

Een professor of hoogleraar kan soms erg vage feedback geven die soms weinig context geeft. Een scriptiebegeleider kan je dan ook helpen met deze feedback te snappen en het te kunnen toepassen. Het is natuurlijk een verhaal om het te snappen maar het te kunnen toepassen is weer een heel ander verhaal. Daarom kan een scriptiebegeleider je goed helpen met je vage feedback van je professor of hoogleraar. Zo kan deze ook zien dat jij de feedback gebruikt.

 

Wetenschappelijk schrijven

 

Een scriptiebegeleider helpt je met wetenschappelijk schrijven. Dit is namelijk totaal iets anders dan wat je dagelijks leest of schrijft. Daarom kan het namelijk best zijn dat je af en toe een beetje vast loopt. Een scriptiebegeleider kan daarom erg fijn zijn voor als je nog nooit een wetenschappelijk stuk hebt geschreven. Een scriptiebegeleider heeft dit namelijk vaker al gedaan en weet vaak veel over de studie die je studeert. Het kan namelijk goed zijn dat jouw scriptiebegeleider dat ook heeft gestudeerd en hier dus ook scripties over heeft geschreven. Dan kan je goed geholpen worden in het proces en je scriptiebegeleider zijn advies goed gebruiken.