Webcompleet
Image default
Rechten

Heldere communicatie voor je kinderen bij een scheiding

Als je gaat scheiden, is het voor de kinderen ook een heftige periode. Jij wilt dat zij zo min mogelijk last hebben van je scheiding. Of jouw kinderen nu jong of oud zijn, in beide gevallen is communicatie een doorslaggevende factor. Het ouderschapsplan via Zorgeloosch Scheiden draagt daar voor een groot deel aan bij. In het ouderschapsplan staan diverse belangrijke zaken beschreven, zoals de verdeling van de zorg en opvoeding, hoe het overleg over de belangrijke zaken plaatsvindt en de wijze waarop de omgang is geregeld. Plan vandaag nog een gratis intakegesprek in voor jullie scheiding met een van de medewerkers. Tijdens dit gesprek kunnen jij en je toekomstige ex-partner alvast eventuele vragen en wensen bespreken.

Jouw financiële zaken tijden de scheiding heb je via dit bedrijf op orde

Als je gaat scheiden zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Denk aan wat er met je woning gebeurt, hoe je het pensioen regelt en of je partner alimentatie moet betalen. Zaken op het gebied van het koophuis, pensioen, inkomen en belastingen en de hypotheek zijn dankzij Zorgeloosch Scheiden goed geregeld. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek worden jullie persoonlijke situatie, de werkwijze en eventuele vragen en wensen over de scheiding uitgebreid behandeld. Staat dit helder op papier? In dat geval ontvang je een voorstel voor een persoonlijk plan van aanpak. Neem vandaag nog telefonisch contact op en plan een gesprek in met een van de adviseurs. Met kantoren in iedere provincie in Nederland is er vast en zeker ook een punt dicht bij jou in de buurt.

Duidelijkheid over de woning tijdens het scheiden

Hebben jij en je partner besloten om niet verder te gaan? Dan is dit een emotionele periode voor je, waar veel geregeld moet worden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met het huis en de hypotheek? Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de een na de scheiding in de woning blijft wonen en de hypotheek op zich neemt. Is dit niet mogelijk, omdat geen van beide de woning alleen kan betalen? In dat geval zetten jullie de woning te koop en komen jullie zodoende tot een geschikte oplossing. Voorkom een vechtscheiding en kies voor de mediators van Zorgeloosch Scheiden, zij ondersteunen jou en je toekomstige ex-partner graag. Je ontvangt bijvoorbeeld een goed onderbouwd advies over zaken over jullie woning en de hypotheek.