Webcompleet
Image default
Bedrijven

Tennis met de beste Tennisrackets

Het belang van een goed tennisracket is natuurlijk een vanzelfsprekend iets. Hoe u echter komt aan een perfect geschikt tennisracket is niet zo van zelfsprekend. Hiervoor biedt KC tennisrackets de beste oplossing aan. Met een enorm aanbod aan verschillende tennisrackets kan u op de website van KC tennis een keuze maken uit verschillende producten afkomstig van de beste merken op tennisgebied. Deze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit en bieden u veel sportplezier aan.

KC tennis heeft voor u een aanbod gebaseerd op de bekendere merken van Babolat tennisrackets, Dunlop, Head tennisrackets, Prince, Tecnifibre, Yonex en Wilson tennisrackets. Ook zijn er rackets beschikbaar van hoge kwaliteit, maar van nog wat onbekendere merknamen. Dit zijn de tennisrackets van Pro Kennex, Pacific, Sportastic en Topspin. De meeste van de bovengenoemde merken hebben ook een eigen tennis collectie beschikbaar op de website van KC tennis. Denk hierbij aan tenniskleding, tennistassen, tennisballen en tennisschoenen.

Voor een tennisracket zit u goed bij KC tennis, want met het grote aanbod en de ruime keuze aan merken, maakt u het uzelf erg makkelijk om hier te kiezen voor uw tennisracket. Als u namelijk een tennisracket besteld bij KC tennis krijgt u tijdens uw aankoop de keuze mogelijkheid om aan te geven welke bespanning u wilt hebben in uw tennisracket. De meeste tennisrackets zijn namelijk vanuit de fabriek met een standaard fabrieksbespanning afgesteld. Wij bieden hiervoor de bespanservice aan zodat u direct de juiste snaarspanning hebt en uw racket direct kunt gebruiken.

Ook kunt u uw tennisracket testen. Dit kan gedurende de eerste twee weken. Deze service is echter alleen mogelijk wanneer u het tennisracket in de winkel komt afhalen. De winkel is gelegen in Oss. Daarnaast is het ook niet mogelijk voor ons om testrackets te versturen. Wanneer u nog vragen hebt over tennisrackets testen of de aankoop van een nieuwe tennisracket kunt u altijd bellen, mailen of langskomen.

Lees meer : https://www.kctennis.nl/